MENÜ
2019. árpilis 26.
Ervin

Jelentős húsáremelés várható

Annyival nőnek a húsipari cégek költségei, hogy áremelésre kényszerülnek.

Legnépszerűbb a húsleves a magyarok körében

Kiderült, mi a magyarok kedvenc levese, meglepő módon nem a gulyás.

Adóztatnák a vörös- és feldolgozott húsokat

Húsadó bevezetését sürgetik brit zöldpárti politikusok, szerintük így is fel kellene lépni az éghajlatváltozás ellen.

Miért eszik kevés marhát a magyar ember?

Alig eszik marhahúst a magyar fogyasztó, a piacot silány import húsok uralják.

Grill tarja izgalmas pácban

Rendkívül ízes, pikánsan édes-savanyú-csípős, gyömbér-koriander aromás tarja.

A Húsvét-szigetek titka nem oldódott meg

A Csendes-óceán délkeleti részén fekvő Húsvét-szigeten egykor egy igen fejlett civilizáció működött.

A fizetős parkolásból gazdagodtak, de hiába

Annyi pénze lett fizetős parkolásból egy francia falunak, hogy nem tudják elkölteni.

Szaúdi hercegnek hazudta magát a csaló, aztán disznóhúst evett

Disznóhússal bukott le a csaló, aki évekig arab hercegnek adta ki magát.

Műhús 800 dolláért

A zsír- és izomsejtek – a hús alapvető építőköveinek – költséghatékony előállítását célozták meg.

Húsvét a nagyvilágban

Húsvét alkalmából szétnézünk a nagyvilágban, hol, mit jelent az embereknek ez a jeles ünnep.

A piros húsú egyre népszerűbb

Különleges almától ájultak el a vásárlók és a kereskedők.
További cikkek