MENÜ
2025. július 30.
Judit, Xénia

Mit tegyünk a mikróba?

Új kutatások, új szabályok: milyen edényben melegítsünk biztonságosan ételt?

Nullkalóriás ételek

Bizonyos ételek megemésztéséhez több kalóriát égetünk el, mint amennyit azok tartalmaznak?

Éjszakai rémálmok és a sajt – tényleg összefüggnek?

Különböző típusú sajtok fogyasztása befolyásolja az álomélményeket.

Belső sörfőzde?

Egy rejtett bélbetegség, ami alkoholt gyárt a hasban.

Sertésszív emberi testben

Valóban kaphatunk a jövőben malactól származó szervet?

Tombol az új Covid-variáns, emelkednek az esetszámok

A variáns egyik legfeltűnőbb tünete a rekedtség, amelyhez érdes vagy karcos hang társul.

„Piszkos tizenkettő" – növényvédő szerek maradványa zöldségben, gyümölcsben

A növényvédő szerek maradványait nagy arányban tartalmazó gyümölcsök között több kedvencünk is szerepel.

Nyáron gyűjthető gyógynövényeink

A nyári hónapokban is számos gyógynövénnyel találkozhatunk egy-egy kirándulás során az erdőt járva.

Napszúrás, hőguta, hősokk – Mi a különbség?

A hőségben nem árt óvatosnak lenni, a napon való túlzott tartózkodásból sok probléma származhat.

Közeledik a nap, amikor se orvoshoz, se patikába ne menjen

Július 1-én, a Semmelweis-napon a nem sürgős egészségügyi szolgáltatások szünetelnek.
További cikkek