Kevesebb feldolgozott élelmiszer – kevesebb pálmaolaj
Olívaolajjal és dióval harcolhatunk a rák ellen?
A Prémium Gold BÁT-GRILL-csirke titka
BÁT-GRILL Kft.: Harminc év az élelmiszeriparban.
Az élelmiszerek rettegett jelzője: ultrafeldolgozott
Dermesztő eredményt hozott egy ultra-feldolgozott élelmiszereket vizsgáló kutatás.
BÁT-GRILL Kft.: Harminc év a baromfifeldolgozásban
A családi cég és klasszikus társas vállalkozás minden erényét egyesítik.
Eladó három sziget, kocsmával és világítótoronnyal és birkákkal együtt
A mintegy 1,14 milliárd forintos vételárért cserébe két minisziget is az új, boldog tulajdonosé lehet.
Rosszabb a hírük, mint amennyire károsak?
Óva intenek mindenkit ezektől az ételektől, de nem feltétlenül olyan károsak.
Tamási-Hús Kft.: Családbarát munkakörnyezet, zöldebb termelés
A Tamási-Hús Kft 2007-ben kezdte meg működését Tamásiban és füstölt szalonna, főtt szalonna és a sült, úgynevezett crispy bacon szalonna gyártására specializálódott.
A Kométa család sokat tesz a magyarokért
Olasz hegyi pásztorcsaládból lettek a magyar húsipar megmentői.
Hizlalnak és növelik az étvágyat
Az ultrafeldolgozott élelmiszerek fogyasztásának egészségügyi vonatkozásait már évek óta vizsgálják a tudósok.
Feltalálták a jeget, ami sosem olvad el
A többször felhasználható jégkockákat olyan anyagból alakították ki, amelyet akár a komposztba is lehet keverni.
BÁT-GRILL Kft.: 25 év a baromfifeldolgozásban
Hagyomány és generációváltás egy sikeres magyar tulajdonú cégnél.
Európa legnagyobb zöld homlokzata
A helyszín Düsseldorf, a főszerepben pedig a gyertyán.
Mi történik a kutyák agyában, ha beszélünk hozzájuk?
Négylábú társaink köztudottan figyelnek ránk, amikor kommunikálunk feléjük.
További cikkek
























