MENÜ
2024. árpilis 20.
Tivadar

Tamási-Hús Kft.: Családbarát munkakörnyezet, zöldebb termelés

A Tamási-Hús Kft 2007-ben kezdte meg működését Tamásiban és füstölt szalonna, főtt szalonna és a sült, úgynevezett crispy bacon szalonna gyártására specializálódott.

A Kométa család sokat tesz a magyarokért

Olasz hegyi pásztorcsaládból lettek a magyar húsipar megmentői.

Feltalálták a jeget, ami sosem olvad el

A többször felhasználható jégkockákat olyan anyagból alakították ki, amelyet akár a komposztba is lehet keverni.

BÁT-GRILL Kft.: 25 év a baromfifeldolgozásban

Hagyomány és generációváltás egy sikeres magyar tulajdonú cégnél.

Mi történik a kutyák agyában, ha beszélünk hozzájuk?

Négylábú társaink köztudottan figyelnek ránk, amikor kommunikálunk feléjük.

Tonnaszám viszik a szemétbe az ehető vaddisznóhúst

A feldolgozók helyett a a hulladékba megy a vaddisznóhús, mert több pénzt kapnak érte ott a vadászok.

A Metallica elismerte a gimisek feldolgozását

Gyöngyösi iskolások olyan zseniális játszanak Metallicát, hogy a zenekar is bólintott.

Danubiana Kft.: friss, üde, gyümölcsös borok

„Célunk,hogy borainkat a hazai piacon is jelentősebb mennyiségben értékesíteni tudjuk."
További cikkek