MENÜ
2021. január 16.
Gusztáv
A Jako cégcsoport gyökeret vert Tolna megyében

A Jako cégcsoport gyökeret vert Tolna megyében

Jako Fémárugyár Kft. • fotó: www.jakokoch.com

Mottónk: Technológia. Innováció. Minőség. Szolgáltatás.

Az 1998-ban Szekszárdon alapított Jako Fémárugyár Kft. mottója sokatmondó. A kezdetek óta folyamatosan növekvő, idővel cégcsoporttá bővülő családi vezérlésű vállalkozás mára 400 munkatársat foglalkoztat, Tolna megye és a térség iparának elismert szereplője.

Minden vállalat csak annyira jó, mint a munkatársai. A kollégák pedig akkor tudják legjobban megmutatni képességeiket, ha a munka- és keretfeltételek minden tekintetben megfelelőek. Ezért a JAKO cégnél különösen fontos számunkra egy olyan környezet kialakítása, amely segíti a teljesítményemelkedést és nyitott kommunikációt biztosít. Nem csoda tehát, hogy számos alkalmazottunk több éve dolgozik vállalatunknál, jó néhányan pedig szakmai pályafutásuk kezdete óta. Nálunk mindenkinek lehetősége van a továbblépésre. Rendszeresen szervezünk továbbképzéseket, tréningeket és kiegészítő oktatásokat, szakterülettől függetlenül.
Nem csak a munkaidő alatt állunk munkatársaink rendelkezésére! Cégünk saját labdarúgó csapatával és más sportlehetőségekkel, továbbá családi napokkal erősítjük az összetartást és a csapatszellemet.
A régióért számos tekintetben sokat teszünk, legyen szó helyi sportesemények, társasági események vagy a helyi kultúra financiális támogatásáról.
Büszkék vagyunk arra, hogy nagyszabású társadalmi felelősségvállalásunkért a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a „Prima Primissima„ díjjal tüntetett ki minket 2015-ben.
Mi, a JAKO cégnél minőségi és műszakilag kiváló precíziós alkatrészeket, villanymotorokat és rendszerösszetevőket gyártunk az autó- és haszongépjármű ipar számára – berendezésgyártáshoz és gépészethez –, valamint további iparágaknak, mint a villamos és multifunkciós készülékek.
Ezenfelül műanyag termékeket is készítünk a labortechnikai területek próbaarchiválásai számára. Cégünket 1998-ban Szekszárdon alapítottuk. Német gyökerekkel rendelkező családi vezetésű vállalatként szolgáltatásaink erősen ügyfélorientáltak. A JAKO csoport három vállalatot tartalmaz: a JAKO Fémárugyár, a JAKO-MEDITEC és a JAKO-INNOTEC Kft-t.
A jövőben is olyan partnernek tekintjük magunkat, aki szorosan együttműködik ügyfeleivel, hogy igényre szabott és innovatív megoldásokat fejleszthessünk és valósíthassunk meg. Ehhez rendszeresen befektetünk gépparkunk és munkatársaink szakismereteinek fejlesztésébe.
Folyamatosan keresünk munkaerőt.