MENÜ
2019. december 12.
Gabriella

„Boldog óra" az élelmiszerpazarlás ellenszere

Finnországban új ötlettel álltak elő az élelmiszerhulladék csökkentésére.

Szuperkrumpli a jövő tápláléka

A kutatók szuperkrumplit fejlesztenek ki az alultápláltság leküzdésére.

Érzik már a magyarok, hogy nagy baj lesz

A magyarok nagy része ugyanakkor tudja, hogy a kiadásai növelése elkerülhetetlen lesz.

Ugyanaz a csomagolás, más az összetétel – törvény tiltja

Büntetni fogják a kettős minőségű élelmiszerek árusítását Csehországban.

Mit ne együnk, ha hosszú életet szeretnénk?

A nagymértékben feldolgozott élelmiszerek fogyasztása évekkel rövidítheti meg az életünket.

Lisztdrágulás várható

A liszt átadási árát körülbelül 6 százalékkal, kilónként öt forinttal emelik, amit néhány malom már ebben a hónapban meglép.

Azonos márkanév – más termék keleten és nyugaton?

Az EU szerint is eltér az élelmiszerek összetétele a tagállamokban.

Lassabban romlanak meg a zöldségek, gyümölcsök

Új találmány hosszabbítja meg a zöldségek és gyümölcsök fogyaszthatóságát.

Hightech szőlészet és borászat

A szőlészet, borászat és élelmiszeripar legmodernebb gépei és technológiái.

Okoscímkék – szánjunk rá fél percet!

Miért is fontos, hogy néhány másodperc erejéig tanulmányozzuk, hogy mi van abban, amit elfogyasztunk?

Diáktalálmány, ami életet menthet

Felismeri az élelmiszerekben található allergéneket a uSchool vállalakozói klub döntőjén első helyezést elérő diákok digitális megoldása.
További cikkek