MENÜ
2019. február 18.
Bernadett

Lisztdrágulás várható

A liszt átadási árát körülbelül 6 százalékkal, kilónként öt forinttal emelik, amit néhány malom már ebben a hónapban meglép.

Azonos márkanév – más termék keleten és nyugaton?

Az EU szerint is eltér az élelmiszerek összetétele a tagállamokban.

Lassabban romlanak meg a zöldségek, gyümölcsök

Új találmány hosszabbítja meg a zöldségek és gyümölcsök fogyaszthatóságát.

Hightech szőlészet és borászat

A szőlészet, borászat és élelmiszeripar legmodernebb gépei és technológiái.

Okoscímkék – szánjunk rá fél percet!

Miért is fontos, hogy néhány másodperc erejéig tanulmányozzuk, hogy mi van abban, amit elfogyasztunk?

Diáktalálmány, ami életet menthet

Felismeri az élelmiszerekben található allergéneket a uSchool vállalakozói klub döntőjén első helyezést elérő diákok digitális megoldása.

Műhús 800 dolláért

A zsír- és izomsejtek – a hús alapvető építőköveinek – költséghatékony előállítását célozták meg.

Friss spenótból keveset eszünk

A magyarok fejenként csupán pár dekát esznek a zöldségből.

Halált okozó fagyasztott zöldségek – a Nébih vizsgálatot indít

Magyarország is érintett abban az európai lisztéria-járványban, amely több halálos áldozatot is követelt az elmúlt években.

Eltűnhet az asztalunkról

Halálra ítélt élelmiszerek: mi tűnik el az asztalunkról?

Olcsóbb lesz a tojás

Vége a drágulásnak: csökkenésnek indult a tojás ára.
További cikkek