MENÜ
2018. szeptember 25.
Eufrozina, Kende

Okoscímkék – szánjunk rá fél percet!

Miért is fontos, hogy néhány másodperc erejéig tanulmányozzuk, hogy mi van abban, amit elfogyasztunk?

Diáktalálmány, ami életet menthet

Felismeri az élelmiszerekben található allergéneket a uSchool vállalakozói klub döntőjén első helyezést elérő diákok digitális megoldása.

Műhús 800 dolláért

A zsír- és izomsejtek – a hús alapvető építőköveinek – költséghatékony előállítását célozták meg.

Friss spenótból keveset eszünk

A magyarok fejenként csupán pár dekát esznek a zöldségből.

Halált okozó fagyasztott zöldségek – a Nébih vizsgálatot indít

Magyarország is érintett abban az európai lisztéria-járványban, amely több halálos áldozatot is követelt az elmúlt években.

Eltűnhet az asztalunkról

Halálra ítélt élelmiszerek: mi tűnik el az asztalunkról?

Olcsóbb lesz a tojás

Vége a drágulásnak: csökkenésnek indult a tojás ára.

Szép új világ: laborhús és rovarok a tányéron

A tudósok üzenik: jó lenne áttérnünk a laborhús és rovarok evésére, idővel úgyis elkerülhetetlen lesz.

Önkéntesek élelmiszerbankot alapítottak

Napi egy tonna zöldséget és gyümölcsöt mentenek meg a kukától.

Az élelmiszerek egyharmadát kidobják

A világon előállított élelmiszerek körülbelül egyharmada kárba vész vagy kidobják.
További cikkek