MENÜ
2020. június 4.
Bulcsú

Mesterkurzus az olasz konyháról

Az idei Olasz Gasztronómiai Világhét egyik főszereplője a rizottó lesz.

Miért jó a turbóakác?

Gyorsabb növekedése folytán tíz évvel korábban kétszeres fatömeget ad.

Nobel-békedíjra jelölték – több millió embert jutatott ételhez

José Andrés 2010-ben létrehozott szervezete katasztrófasújtotta övezetekben ad enni a rászorulóknak..

Egy vak fiú szakácsszakmával és nagy tervekkel

Vakon vizsgázott kitűnőre szakácsként a kisteleki Kurucsai Szabolcs, trükkös megoldásokkal oldotta meg, hogy nem lát.

Éhes marad a királynő?

A konyhai személyzet a megfeszített munkatempó és a szabadidő hiánya miatt mondott fel.

Salvador Dalí őrült szakácskönyvét – kiadják

Salvador Dali szakácskönyvét már meg is lehet rendelni.

Az evés művészete: kulináris krimik, hasnovellák, gasztroesszék

„NEM TÖRTÉNIK BENNE SEMMI, csak az, hogy egy ember megeszik egy halat”.

Csak kezdő szakácsok maradtak a vendéglátásban

A legtöbb Balaton-parti étteremben kezdőkkel töltötték fel a létszámot, hogy egyáltalán ki tudjanak nyitni.

A világ legjobb szakácsai és a magyar borok

Május 10-11-én, Budapesten, a Hungexpo területén rendezett Bocuse d’Or szakácsverseny idén a magyar ízek jegyében telik, a dunai kecsege és gímszarvasborjú mellett két borászat vörös- és fehérbora szerepel a kínálatban.
További cikkek