Eleink ezt nassolták, egy pompás kétszáz éves recept
A magyar gasztronómiai hagyományok és ételek sokszínűsége évszázadokon átívelő fejlődés eredménye.
Eltűnt a hazai konyhakertek 97 százaléka
Drasztikusan visszaesett a konyhakertek mérete Magyarországon.
Hova tűntek a konyhakertek?
Ha a kiskertekben nincsen zöldség-gyümölcs, akkor az élelmiszert meg kell venni.
Krumpli helyett csicsóka!
Tele van vitaminnal, a konyhában változatosan felhasználható és nem is drága.
Milyen lesz a jövő konyhája?
A technika fejlődése életünk minden területét érinti.
Konyhapadló: elegáns, praktikus, különleges
Íme néhány inspiráló megoldás a konyhába.
Szőlőből lekvárt
A szőlőből készült lekvár desszertként, de húsok mellé is megállja a helyét.
Ausztrál cukkini szeletek
Verena Lugner neves szakács és fűszerszakértő ajánlja cukkinis receptjét.
Trendi és praktikus burkolatok a konyhában
Sokszor ezek a megoldások nem drágábbak, mint egy járólap.
A magyar zsidó konyha nem csak a sóletről, a maceszről és a flódniról szólt
Hétköznap a zsidók a keresztény konyha kóserségre adaptálható receptjeit használták.
Tücsök, bogár – a magyar gasztronómiában
A rovarok és a bogarak egészségesek, tele vannak ásványi anyagokkal, vitaminokkal, fehérjével.
További cikkek