MENÜ
2022. szeptember 27.
Adalbert

Szőlőből lekvárt

A szőlőből készült lekvár desszertként, de húsok mellé is megállja a helyét.

Ausztrál cukkini szeletek

Verena Lugner neves szakács és fűszerszakértő ajánlja cukkinis receptjét.

A magyar zsidó konyha nem csak a sóletről, a maceszről és a flódniról szólt

Hétköznap a zsidók a keresztény konyha kóserségre adaptálható receptjeit használták.

Tücsök, bogár – a magyar gasztronómiában

A rovarok és a bogarak egészségesek, tele vannak ásványi anyagokkal, vitaminokkal, fehérjével.

Varázspálca, amitől sósabb lesz az étel

Az evőpálca az íz illúziójával helyettesíti az újabb és újabb csipeteket.

Ötletek: modern konyha, praktikus tárolási megoldások

Amennyiben nincs elegendő rakodóhelyünk, gondolkodjunk helytakarékos megoldásokban.

Csempe helyett...

A konyhai hátfal elengedhetetlen ahhoz, hogy megvédjük a falat a szennyeződésektől.

Tejszínes kelbimbókrémleves: sült zöldségből készítve lesz a legfinomabb

A kelbimbó zöldség létére dúskál a fehérjében, érdemes minél többször az asztalra tenni.

Előkelő helyen a gulyásleves

A Tasteatlas a napokban közzétette a világ legjobb 100 ételének listáját, melyet 63 420 szavazat alapján állítottak össze.

Csempe, műanyag, üveg – konyha hátfal ötletek

Cikkünkben a legnépszerűbb konyhafal változatokat hasonlítjuk össze a márványtól az új műanyag változatokig.

Funkcionális, stílusos és letisztult a felesleges elemektől mentes

Létezik egy megfigyelhető tendencia, ami az utóbbi évek lakberendezésében is jól tetten érhető.
További cikkek