A világ legjobb pékje így tárolja a kenyeret
A kenyér tárolásának módját mindig az évszakhoz kell igazítani.
Miért szeretjük a régi sparhelteket?
Történelem, praktikum és egy csipetnyi nosztalgia.
Régi idők olcsó és egyszerűen elkészíthető étele
A második világháború utáni hiány szülte, de ez semmit nem von le az élvezeti értékéből.
.jpg)
A konyhasziget a múlté
Felejtsük el a konyhaszigetet, a szabadon álló főzőkészülék az új konyhai trend.

Zöldborsós tócsni
A hagyományos krumplis tócsni zöldborsóval és újhagymával dúsítva pirul.
_1.jpg)
Fügefalevél a gasztronómiában
Finom, enyhén kesernyés ízük tökéletesen illik a különféle ételekhez.

Az idei trend: zöld konyhabútor
A zöld szín megfelelő árnyalatával elérhetjük, hogy az otthonunk a nyugalom szigete legyen.

Birsalmás pite
Az omlós tészta és a fanyar gyümölcs tökéletes kettőse ez a pite, ami egyszerűen megunhatatlan.
.jpg)
Előbújtak a tavasz első ízletes gombái
A tavasz első gombái már március végén, április elején fellelhetőek az erdőkben.

Eleink ezt nassolták, egy pompás kétszáz éves recept
A magyar gasztronómiai hagyományok és ételek sokszínűsége évszázadokon átívelő fejlődés eredménye.
További cikkek