Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 23.
Béla
PureWet Víztechnikai Szaküzlet Szekszárdon: minden, ami víz

PureWet Víztechnikai Szaküzlet Szekszárdon: minden, ami víz

Takács Zsuzsa • fotó: Kapfinger András

Víztisztítók, vízlágyítók, vízadagolók, öntözőberendezések széles választéka

Az egészséges, tiszta ivóvíz, a környezetbarát megoldások, és modern víz- és szennyvízkezelési technológiák – mindez alapvető elvárás nem csak az új lakásépítések, de felújítások, korszerűsítések esetén is. Ennek jegyében a tavalyi évtől új helyen várja vásárlóit a PureWet Víztechnikai Szaküzlet Szekszárdon, a Rákóczi utca 42. szám alatt.

A Szekszárd főutcáján található üzlet tulajdonosa a Kriger Házak Kft. ügyvezetője, Takács István saját szakmai tapasztalata alapján alakította ki a kínálatot. A cég 2007-ben alakult, elsősorban családi házak, irodák tervezésével, komplett kivitelezésével foglalkozik, tevékenysége során tapasztalta a vizes területen gyakran jelentkező megoldandó problémát. A korábban több telephelyen működő cég életében változást hozott, hogy tavaly megvásárolták a Rákóczi utca 42. szám alatti ingatlant és itt rövid időn belül 100 négyzetméteres üzletet, irodákat, raktárakat létesítettek. A víztechnikai centrumban, szakembereket és magánszemélyeket egyaránt kiszolgálnak és igény esetén szaktanáccsal látnak el.

A PureWet Szaküzlet kínálatában megtalálható a víztisztító berendezések széles palettája. A víztisztító kancsótól, a pult feletti és a pult alatti megoldások egyaránt megoldást jelenthetnek. Pult feletti aktív szénszűrős készülék egyszerűen csatlakoztatható a csapra, szakértelmet nem igényel, már tízezer forinttól elérhető. A pult alatti fordított ozmózis-rendszerű víztisztítónál egy membrán végzi a munka oroszlán részét, ami megtisztítja a növényvédő szer- és gyógyszermaradványoktól is ivóvizünket. Lényeges, hogy az üzletben egységcsomagot vásárolhatunk meg, ezért a beszerelés és beüzemelés házilagosan is elvégezhető, nem igényel különös szakértelmet. A környezetvédelmi szempontokat is szem előtt tartva, nem árt mérlegelni a vásárolt pet-palackos ivóvíz otthonunkba történő szállítását, tárolását, a műanyagból kioldódó vegyi anyagok és a felhalmozódó, környezetszennyező műanyag-hulladékok negatív hatását.

 

A vízlágyító berendezések alkalmazásán Szekszárdon és környékén szintén érdemes elgondolkodni. Megvásárolhatók 12-18-30 literes vízlágyító készülékek, melyek működése automatikus, nem igényel nagy szaktudású beszerelést, beüzemelést és karbantartást, így ár-értékarányosan nagyon megéri ez a választás. A vevő saját maga is képes beállítani, hároméves garanciával rendelkezik, és ami fontos, nem kell a háztartási gépeket pluszban vízlágyításra szolgáló szerekkel kezelni. Az üzletben széles kínálatban kaphatók vízadagolók is. Ezek nagy előnye, hogy a meglevő vízhálózatra csatlakoztathatók, fordított ozmózis szűrő berendezéssel ellátott, hideg-meleg és szobahőmérsékletű víz készítésére alkalmasak, kiválthatják a palackos vízadagolókat. Egészségügyi intézményekben, iskolákban, üzemekben, irodákban optimális a használatuk, mert nem kell újratölteni, és a fertőtlenítésük is könnyedén elvégezhető.

A tavalyi év végén kezdték automata öntözőberendezések forgalmazását, ezekhez minden tartozék, így csövek, csepegtető rendszerek, idomok, szórófejek, mágnesszelepek, computerek, vezetékek egyaránt elérhetők. Március végétől elkezdik a medencék forgalmazását is, puha- és merevfalú medencék, tisztítószerek, vegyszerek egyaránt kap-
hatók lesznek az üzletben, melyet már most sokan keresnek fel, hiszen a háztartási kisgépek, szódagépek és patronok mellett például vízlágyító sót nagyon kedvező áron árusítanak. A személyes vásárlás mellett web-shopjuk a www.purewet.hu címen érhető el.


Címünk:

PureWet Szaküzlet
7100 Szekszárd, Rákóczi u. 42.
Tel.: 06 20/257-5181
E-mail: purewetvizkezelo@gmail.com
Nyitva: hétfőtől péntekig 900–1700-ig,
szombaton 900–1130-ig