MENÜ
2019. február 16.
Julianna, Lilla

Felértékelődik a haltenyésztés

Egyre nagyobb szerepet játszik a világ lakosságának állatifehérje-ellátásában a hal.

Miért eszik kevés marhát a magyar ember?

Alig eszik marhahúst a magyar fogyasztó, a piacot silány import húsok uralják.

Hőtűrő szarvasmarhák

Az Egyesült Államok szarvasmarha állományának 40 százaléka is meleg, párás területen él.

Szigorúbban büntetnék az állatkínzást

Nem csak az állatkínzás, hanem az állattartás más területein is vizsgálják a jogszabály-módosítás lehetőségeit.

Kuvaszok, pulik, vizslák állami génbankban

Pásztor- és vadászkutyafajtáink a hosszas nemesítő munka során csiszolt erényeikkel értéket képviselnek.

Okostelefonnal figyelik az állatok állapotát

A gazdák már okostelefonjaik segítségével is ellenőrzi tudják állataik egészségi állapotát.

Szarvasmarhák, versenylovak „futószalagon"

Kínában ipari módszerekkel klónoznak majd szarvasmarhákat, kutyákat, de még versenylovakat is.
További cikkek