MENÜ
2019. árpilis 21.
Konrád

Egészséges élelmiszerek, tudatos táplálkozás, sok mozgás

„Menő menza" a Csapóban – az egészséges táplálkozás népszerűsítését tűzték ki célul.

Új korszak jöhet a konyhában?

Azakértők több mint 1000 nyers összetevőt elemeztek és rangsoroltak a tápértékük szerint.

Szép új világ: laborhús és rovarok a tányéron

A tudósok üzenik: jó lenne áttérnünk a laborhús és rovarok evésére, idővel úgyis elkerülhetetlen lesz.

Az okostányér megmondja, miből, mennyit együnk

Az okostányér a legfrissebb tudományos eredményeket figyelembe véve határozza meg élelmiszertípusokat.

Étel, amiket az orvosok nem ennének a helyünkben

Egészséges étrendet nehéz összeállítani, de nem lehetetlen. Íme az orvosok szerint legmérgezőbb ételek.

Depresszió és táplálkozás

Nagy jelentősége van az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásnak, a mediterrán diéta véd a depresszió ellen.

Egyre több a cukorbeteg

Több mint hetven százalékkal nőtt a cukorbetegek száma Magyarországon az elmúlt másfél évtizedben.

A chia mag titka

Egyfajta szuperélelmiszerként tartják számon a chiát, mert könnyen beépíthető az egészséges táplálkozásba.

Főzzünk nyers alapanyagokból!

Életünk hosszát és minőségét jelentősen befolyásolja, hogy hogyan táplálkozunk.

A csirke bőre mégis egészséges?

Éveken át tiltották, de végre kiderült, hogy a csirke zsírja nemcsak finom, de egészséges is.
További cikkek