MENÜ
2020. február 28.
Ákos, Bátor

Kézilabda és gasztronómia

Férfi kézi Eb 2022: új megközelítéssel készülünk a hazai rendezésű tornára.

Könnyű és egyszerűen elkészíthető

Paprikás lisztbe forgatjuk a hekktörzseket, és forró olajban szép pirosra sütjük.

Mesterkurzus az olasz konyháról

Az idei Olasz Gasztronómiai Világhét egyik főszereplője a rizottó lesz.

Bemutatkozik a Horog Étterem és a Nádasdi Reggeliző

Horog Étterem Szálkán: hagyomány és új gasztronómiai trendek, Nádasdi Reggeliző, ahol ebédet is kínálunk.

Nádasdi Ház Szekszárdon, a belvárosban

Ahol nem csak reggelizhet hanem ebédelhet is, mindezek mellett családi és céges rendezvények helyszíne.

Legnépszerűbb a húsleves a magyarok körében

Kiderült, mi a magyarok kedvenc levese, meglepő módon nem a gulyás.

Így készül a bécsi túrós palacsinta

Öntettel, finoman sütve: amitől a palacsinták csak úgy olvadnak a szánkban.

Ez lett 2018-ban a Balaton strandétele

Az erős mezőnyben az Év Strandétele díjat idén a Gofcsi fantázianevű goffrisütőben kisütött tócsni nyerte.

Fantasztikus cukkinis recept

Egy krémes, avokádópesztós cukkinitésztáról van szó.

Kik a legnagyobb sajtfogyasztók?

Akármilyen fura, de nem a franciák a legnagyobb sajtfogyasztók.

„A pörkölt receptje olyan, mint a fogkefe"

A Kelet-angliai Egyetem magyar közgazdásza elmondja, mi a közös a marhapörköltben és a világgazdaságban.
További cikkek