MENÜ
2020. december 2.
Melinda, Vivien

Pirospaprika-történelem

Dísznövény, kolera elleni szer és ellenállási jelkép volt, mielőtt a magyar gasztronómia egyik alapeleme lett.

Tejszínes kelbimbókrémleves: sült zöldségből készítve lesz a legfinomabb

A kelbimbó zöldség létére dúskál a fehérjében, érdemes minél többször az asztalra tenni.

Előkelő helyen a gulyásleves

A Tasteatlas a napokban közzétette a világ legjobb 100 ételének listáját, melyet 63 420 szavazat alapján állítottak össze.

Gyomnövényből leves? Igen!

Mutatjuk a tavasz egyik legjobb levesét, ami egy gyomnövényből készül, a csalánból.

Híres ételek, amelyek Budapesten születtek

Flódni, palócleves, hortobágyi húsos palacsinta.

Snidlinges-parmezános csalánpesto

A csalán önmagában nem egy nagy gasztronómiai élmény, tavasszal viszont szinte kötelező lenne a fogyasztása.

Kézilabda és gasztronómia

Férfi kézi Eb 2022: új megközelítéssel készülünk a hazai rendezésű tornára.

Könnyű és egyszerűen elkészíthető

Paprikás lisztbe forgatjuk a hekktörzseket, és forró olajban szép pirosra sütjük.

Mesterkurzus az olasz konyháról

Az idei Olasz Gasztronómiai Világhét egyik főszereplője a rizottó lesz.

Bemutatkozik a Horog Étterem és a Nádasdi Reggeliző

Horog Étterem Szálkán: hagyomány és új gasztronómiai trendek, Nádasdi Reggeliző, ahol ebédet is kínálunk.

Nádasdi Ház Szekszárdon, a belvárosban

Ahol nem csak reggelizhet hanem ebédelhet is, mindezek mellett családi és céges rendezvények helyszíne.
További cikkek