MENÜ
2019. június 26.
János, Pál

Nádasdi Ház Szekszárdon, a belvárosban

Ahol nem csak reggelizhet hanem ebédelhet is, mindezek mellett családi és céges rendezvények helyszíne.

Legnépszerűbb a húsleves a magyarok körében

Kiderült, mi a magyarok kedvenc levese, meglepő módon nem a gulyás.

Így készül a bécsi túrós palacsinta

Öntettel, finoman sütve: amitől a palacsinták csak úgy olvadnak a szánkban.

Ez lett 2018-ban a Balaton strandétele

Az erős mezőnyben az Év Strandétele díjat idén a Gofcsi fantázianevű goffrisütőben kisütött tócsni nyerte.

Fantasztikus cukkinis recept

Egy krémes, avokádópesztós cukkinitésztáról van szó.

Kik a legnagyobb sajtfogyasztók?

Akármilyen fura, de nem a franciák a legnagyobb sajtfogyasztók.

„A pörkölt receptje olyan, mint a fogkefe"

A Kelet-angliai Egyetem magyar közgazdásza elmondja, mi a közös a marhapörköltben és a világgazdaságban.

Gemenci vörösboros szarvascomb

Ha egy ilyen nemes vad húsára teszünk szert, érdemes kihozni belőle a maximumot.

Cukkinis tócsni

Hagyományos, krumpliból készült változatát legalább 40-féle néven ismerik hazánkban.

A tökéletes köret: quinoa

Fogyaszt, laktat, gluténmentes, és tökéletes rizs helyett: így használjuk a quinoát.

Egészséges köretek és elkészítésük

Érdemes megismerni néhány olyan élelmiszert, amivel helyettesíthető a sült krumplit és az unalmas főtt rizst.
További cikkek