MENÜ
2024. március 29.
Auguszta
„Legyen tiéd a legmenőbb születésnap!”

„Legyen tiéd a legmenőbb születésnap!”

Takács Zsuzsa • fotó: Romcar Travel Utazási Iroda, Kapfinger András

Közel ezer négyzetméteren, felújított, modern környezetben sokféle kaland és szórakozás vár a kicsikre.

Október 1-jén nyitotta meg kapuit a Játékország Tolna városában, ahol 14 éves korig várják a bölcsődés, óvódás és általános iskolás gyermekeket szabadidős programokkal. Az elnevezés sokatmondó, hiszen közel ezer négyzetméteren, felújított, modern környezetben sokféle kaland és szórakozás vár a kicsikre. A tolnai játszóház működtetője és házigazdája a Romcar Travel Utazási Iroda, mely a korábbi években szuper táborokkal írta be magát a tolnai családok életébe. A nyári, tematikus táborok sikerén felbuzdulva, újabb profillal jelentkeztek: a térségben egyedülálló Játékországot töltik meg élettel, természetesen a gyermekekkel és a szülőkkel közösen.

– Személyesen is tapasztaltam a hiányt, hasonló nagyságrendű és profilú létesítmény nincs a térségben. Kilenc éves gyermekeink, Luca és Gergő a legjobb tanácsadók voltak, pontosan megmondták, hogy mi érdekli a korosztályukat, mi az izgalmas és mi a menő. Hát, egyáltalán nem az, amit a felnőttek gondolnak, és ez már akkor is bebizonyosodott, amikor néhány éve a gyermektáborokat hirdettük meg – mondta Rozs Anikó, a Romcar Travel irodavezetője, Játékország házigazdája. – A mai gyerekeket nem könnyű „ elkápráztatni” teljesen máshol kezdődnek már azok az „attrakciók”, amik nekik örömöt jelentenek, nem könnyű manapság e téren helytállni, de talán egy-egy helyben elérhető programlehetőség, tábor, vagy akár maga a játszóház is, mind ezt szolgálja.

Hogy, hogy kapcsolódik ez a Romcar eddigi profiljához, arra talán az lehet a legmegfelelőbb válasz, hogy a vállalkozás és a tulajdonos ad arra lehetőséget, hogy amikor üzletileg kínálkozik egy olyan felhívás a Kft. életében, vagy adódik egy ilyen pályázati lehetőség, melyben látunk fantáziát, akkor abba bátran bele merjünk vágni. Ad hozzá egy olyan biztos alapot, amellyel úgymond helyzeti előnnyel tudunk fellépni. Ez manapság nagyon ritka és nagy kincs, mellyel igyekszünk okosan élni – fogalmaz a szakember.
A Romcar Travel égisze alatt nagy sikerrel szervezetük meg a Hosi Házban eddig is a Kis szakács, Farm VIP és Halloween tökfaragó táborokat, most kibővült helyszínnel és még több szabadidős lehetőséggel várjuk a családokat. Keddtől péntekig naponta 14-19 óráig, szombaton és vasárnap 10-19 óráig tart nyitva a játszóház, ettől eltérő időpontban egyéni szervezett programok esetén vehetik igénybe a látogatók. A gyermekeket kísérővel együtt fogadjuk, ez egyben jó lehetőség, hogy a kicsikkel együtt játsszanak, közösen töltsék az időt szülők, nagyszülők. Belépődíj két éves kortól óránként 1000 Ft, kísérők 500 Ft/nap.

Két nagyméretű terem eltérő felszereltséggel és funkcióval várja a kicsiket, az egyikben labirintus, mászóka, csúszda, elsősorban az ügyességet, mozgásigényt elégíti ki, itt futnak, másznak, labdát terelgetnek, csúsznak, sikítoznak, bújócskáznak a gyerekek.

A másik teremben a babaház, a babakonyha és a különleges szórakozást, kreativitást is igénylő intelligens tábla nyújt elfoglaltságot a gyerekeknek. A két kisebb X-Box szobát elsősorban az iskolások bérelik ki, azoknak nyújt jó időtöltést, akiknek otthon nincsen ilyen játéklehetőségük. A nyitva tartás idején kávézó is működik. A külső téren, az épület mögött található gokart pályát a jövő év tavaszától tervezzük megnyitni.

A tolnai játszóházban születésnapok megtartása is lehetséges, felsorolni is hosszú a különböző témákat: Harry Pottertől kezdve Spongyabobon át Mancs Őrjáratig, kisebbeknél Baby Shark vagy a Hercegnő Party de akár Emoji party is megtalálható a kínálatban. Ez utóbbit választották például legelső alkalommal szervezett szülinapra. A kicsik programját a kiválasztott témához igazítjuk, a díszítés, kellékek, egyebek mellett tortával, pizzával, vagy akár party buszos szállítással együtt is igényelhetik a szülők. Személyes megbeszélés és egyeztetés szükséges, a születésnapi csomagokról (mini, midi, maxi) bővebb információ interneten, vagy a recepción kérhető. A jelszó: „Legyen tiéd a legmenőbb születésnap”. Az első anyukánk visszajelzése, azt hiszem, mindent elmond: „Végre nem nekem kellett mindennel foglalkozni!”

További lehetőség az óvodáknak és iskoláknak meghirdetett alternatív testnevelési órák csomagja, ez két órás elfoglaltságot jelent a játszóházban, a kiajánlott csomag az autóbuszos személyszállítást is tartalmazza. Tolna, Szekszárd, Paks, Fadd, Gerjen után egyre több településről jelentkeznek az intézmények részéről, mindenkit szeretettel várunk a játszóházban!

Bővebb információ és megrendelés interneten:
www.tolnajatszohaz.hu • e-mail: jatekorszagtolna@romcar.hu • Tel.: 20/4100-900