MENÜ
2024. március 28.
Gedeon, Johanna
Az Ösa elképesztően sokoldalú járgány

Az Ösa elképesztően sokoldalú járgány

vezess.hu

Ez a villany-motorkerékpárok svájci bicskája.

Terepmotorok, túramotorok, sportmotorok: aki az elektromos kétkerekűek piacán nézelődik, mindezen kategóriákból talál magának bőven izgalmas, méregdrága járgányt.

A Cake Ösa nem ilyen. Egy kifejezetten primitív jószágról van szó, amely leginkább a Honda Monkey-ra emlékeztet, de annál is egyszerűbb – és persze nagyobb. Az Ösa kétféle kivitelben: 50 km/órára képes mopedként és 100 km/óra végsebességű motorkerékpárként érhető el. Ennek köszönhetően a tinédzserektől a nyugdíjasokig bárki kihasználhatja elképesztő képességeit.

Az Ösa ugyanis valóságos kétkerekű svájci bicska. Kismillió szerelvény, kiegészítő rendelhető hozzá, így alkalmas bevásárlásra, gyerekszállításra és persze szerszámok vagy elektronikus berendezések töltésére is. A gyártó szerint több mint ezer különböző konfiguráció képzelhető el. A központi vázon például szabadon tologatható a nyereg vagy nyergek, a fényszóró pedig a kormányra szerelt kosár vagy egyéb tartozék függvényében áthelyezhető. A legszebb: az alapmodell már 6500 euro körüli áron elérhető, a nagyobb teljesítményű variáns 8500-ba kerül.