MENÜ
2024. május 18.
Erik, Alexandra
Az 5 csillagos luxus „munkahely”

Az 5 csillagos luxus „munkahely”

gepmax.hu

Az X sorozatú kombájn fülke tervezésekor a mérnökök egyik legfontosabb célja és fókusza a gépkezelők kényelme volt.

Egy olyan prémium „munkahely” megalkotása, amelyben a kezelő komfortosabban, hatékonyabban, koncentráltabban tud dolgozni. Egy olyan munkakörnyezet, ahol tényleg öröm a munkavégzés.

A tágas, 3,68 m3 légterű fülkében a keskeny oszlopoknak és a panoráma ablakoknak köszönhetően a kezelő könnyedén ráláthat a ferdefelhordóra, az adapterre. A fülke rendkívül jól szigetelt, a csendes belső kialakításnak köszönhetően nyugodtabb a munkavégzés, de könnyebb telefonálni is vagy éppen zenét hallgatni.

A továbbfejlesztett szellőztetővel és a masszázsfunkcióval ellátott Ultimate vezetőülés igazán pihentetővé teszi a környezetet még a legnagyobb kihívást jelentő betakarítási körülmények között is. Ha egyszer ezt kipróbálja, akkor már semmi nem fog ekkora elégedettséget okozni.

A John Deere nagy hangsúlyt fektet a kezelőfelületek logikus kialakítására. Évek óta a „one glance”, azaz az „egy pillantás” elvét figyelembe véve tervezi meg a belteret, hogy a legfontosabb gombok, monitorok, kezelőkarok minél inkább szemre és kézre essenek.