Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 19.
Emma
A SPINNER-minőség fogalom a kábelcsatlakozó-gyártásban

A SPINNER-minőség fogalom a kábelcsatlakozó-gyártásban

SPINNER Hungária Kft.

SPINNER Hungária Kft. Szekszárdon: világszínvonalú géppark, kiválóan képzett munkatársak.

A cég rövid története

Anyacégünket 1946-ban mérnökirodaként alapította Dr. Georg Spinner, akinek nevét viseli a világszerte elterjedt koaxiális 7-16 magas frekvenciájú kábelcsatlakozó.

A SPINNER Hungária Kft. 1998. áprilisa óta működik jelenlegi telephelyén, Szekszárdon, ahol három üzemcsarnok, valamint egy irodaépület található. Cégünk több mint 100 főt foglalkoztat.

Első lépcsőben egy 1.000 m2-es ipari csarnokot építtetett, ahol egyorsós, illetve hatorsós görbevezérelt automata esztergákkal és kisegítő gépekkel sárgaréz alapanyagból magas frekvenciájú kábelcsatlakozók elemeit gyártja.

A második csarnokunk a CNC vezérlésű esztergagépeinknek ad helyet és itt alakítottuk ki a teflon szigetelőelemek gyártására szolgáló légkondicionált üzemet is, melynek révén fokozatosan átvettük a teljes SPINNER csoport szigetelő elemeinek gyártását 3-42 mm átmérőtartományban.

Harmadik csarnokunkban helyeztük el alapanyag- és készáru raktárunkat, a szereldét és Magyarország egyik legmodernebben kialakított felületkezelő üzemét. Ezzel lehetővé vált számunkra, hogy sárgaréz alapanyagból felületkezelt alkatrészeket, majd készre szerelt koaxiális kábelcsatlakozókat állítsunk elő.

Felületkezelő üzemünkben nikkelezést, ezüstözést, vörösrezezést, ónozást és bronzozást (Miralloy) végzünk.

Szereldénkben kézi és pneumatikus présgépekkel szereljük készre a világszínvonalú kábelcsatlakozók százezreit.

Termékeinkről…

Cégünk gyártmányai korszerűek, a nagy pontosságot igénylő magas frekvenciás kábelcsatlakozók terén a SPINNER GmbH a világ piacvezető gyártói között található. A csatlakozóink kialakításuknak és anyaguknak, valamint a megfelelő felületkezelésnek köszönhetően a legnagyobb érintkezési biztonságot tudják nyújtani a legjobb korróziós tulajdonságok mellett.

Ezek mellett számos más magyar és külföldi cégnek gyártunk és felületkezelünk alkatrészeket. Így termékeink különböző iparágakban is megtalálhatóak, például az autóiparban, a gépgyártás és a mezőgazdasági iparban is.

Az integrált Minőség-, Környezet- és Energia- irányítási rendszerünkről…

Cégünk kötelezettséget vállalt a környezetvédelem folyamatos javítására és a környezeti terhelések csökkentésére, valamint a törvényes és hatósági előírások betartására. Tevékenységeink, termékeink és szolgáltatásaink környezeti hatásait folyamatosan figyelembe vesszük.

Az ISO 9001 minőségirányítási rendszert 1999-ben, az ISO 14001 környezetirányítási rendszert 2005-ben és az ISO 50001 energiairányítási rendszert 2015-ben vezettük be. A világszerte ismert SPINNER minőség alapját a szigorúan felügyelt folyamataink biztosítják

Gépparkunkról…

Üzemünkben kiválóan szakképzett munkatársaink dolgoznak a következő gépparkon:
• Egyorsós görbevezérelt automata esztergák
• Hatorsós görbevezérelt automata esztergák
• CNC-vezérlésű esztergák
• Utómegmunkáló gépek

Rendelkezünk ultrahangos alkatrészmosóval, szerszámköszörű gépekkel, optikai mérőrendszerekkel, röntgensugaras rétegvastagság-mérővel.