MENÜ
2022. január 24.
Timót

A csodás kelbimbó

Télen sem maradunk finom vitaminforrás nélkül. Itt van például a kelbimbó.

Ehető gyomnövény a kövér porcsin

Bár a kertészeti kultúrákban gyomnövénynek tartják, mégis számos jótékony hatása ismert.

Érdemes drága naptejet venni?

A saját márkás termékek sem maradnak le a nagy márkák mögött - állapítja meg a TVE legfrissebb felmérése.

Egy olcsó, karcsúsító étel

Az arab világ egyik kultikus étele a csicseriborsó, amely hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Emeljük a D-vitaminszintet!

A D-vitamin hiány a leggyakoribb télen és tavasszal, ugyanis nem ér minket elég napfény.

A C-vitamin a vírusok elleni harcban is segíthet

Az emberi szervezet képtelen önállóan előállítani a C-vitamint, így táplálékkal és étrend-kiegészítőként szükséges bevinni.

Patikák: vásárlási korlátozás jöhet

Van ahol már nem lehet kapni bizonyos lázcsillapítókat és vitaminokat.

Gyógyító szőlő

A szőlőt kezdettől fogva szent és isteni növénynek, életfának tekintették az emberek.

Céklalé, a folyékony egészség

Fogyasszunk sok céklalevet, valódi egészségbomba!

Mire jó a cékla?

A kissé földízű, édeskés zöldség megosztó, már ami a kedvelését illeti.

A sokoldalú és jótékony mángold

Véd a ráktól, erősíti a csontokat, segíti az emésztést: az egyik legértékesebb zöldség a mángold.

Miért jó a gyömbérszörp?

A gyömbér jótékony hatásait érdemes minden évszakban kamatoztatni.
További cikkek