MENÜ
2020. május 31.
Angéla, Petronella

Egy olcsó, karcsúsító étel

Az arab világ egyik kultikus étele a csicseriborsó, amely hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Emeljük a D-vitaminszintet!

A D-vitamin hiány a leggyakoribb télen és tavasszal, ugyanis nem ér minket elég napfény.

A C-vitamin a vírusok elleni harcban is segíthet

Az emberi szervezet képtelen önállóan előállítani a C-vitamint, így táplálékkal és étrend-kiegészítőként szükséges bevinni.

Patikák: vásárlási korlátozás jöhet

Van ahol már nem lehet kapni bizonyos lázcsillapítókat és vitaminokat.

Gyógyító szőlő

A szőlőt kezdettől fogva szent és isteni növénynek, életfának tekintették az emberek.

Céklalé, a folyékony egészség

Fogyasszunk sok céklalevet, valódi egészségbomba!

Mire jó a cékla?

A kissé földízű, édeskés zöldség megosztó, már ami a kedvelését illeti.

A sokoldalú és jótékony mángold

Véd a ráktól, erősíti a csontokat, segíti az emésztést: az egyik legértékesebb zöldség a mángold.

Miért jó a gyömbérszörp?

A gyömbér jótékony hatásait érdemes minden évszakban kamatoztatni.

A D-vitamin-hiány következményei

Ezzel a vitaminnal több millió ember kerülhetné el az infuenzát?

Növényi gyógyszertár otthonunkban

Bemutatjuk a legjobb 10 természetes vitaminforrást,és gyógynövényt.

Miért fontos a B12-vitamin?

Az alacsony B12-szint növeli a szívbajok, a dipoláris depresszió, az Alzheimer-kór és a mentális betegségek előfordulási esélyét.

Van összefüggés az autizmus és a D-vitamin hiánya között?

Ausztrál kutatók szerint a terhesség alatti vitaminhiány is szerepet játszhat az autizmus kialakulásában.
További cikkek