MENÜ
2024. árpilis 24.
György

Kacsák a szőlőbirtokon

Látványosságá vált a „Kacsaparádé”, vagyis a szárnyasok napi kiengedése.

A rozé- és vörösborok termelőit támogatják

Az intézkedés nyomán az érintett szegmensben érzékelhetően csökkenhet a kínálati nyomás.

A szőlőültetvényeket olajfákra váltják Franciaországban

Mi lehet a megoldása a veszteségeket felhalmozó borászati túltermelésnek?

Szégyenletes, hogy lélektelen borok készülnek

„A bor egyszerű. Az élet egyszerű. Szégyen, ahogy az ember megbonyolítja.”

A sikeres borász gazdasági migránsként Ausztriában folytatja

A borász a bejegyzésben saját, illetve komplett ágazati kudarcról ír.

Szüret a palota tetején

Nem fogyasztásra készül a világ legkisebb szőlőültetvényén termő bor.

Gondban az osztrák borászok

A nyári melegben a korábbi szüreti időpont miatt a bor veszít a savtartalmából, és kevésbé friss az íze.

Vihar egy pohár borban

Új szabályozást vezet be Írország az alkoholtermékek címkéjével kapcsolatban.

Heimann Zoltán nyerte el az idei Borászok Borásza díját

Átadták a 2023-as Borászok Borásza díj elismeréseit pénteken Budapesten.

Egy villányi hölgy kapta meg az év borásznője nemzetközi díjat

Az általa készített borok évek óta kiválóan szerepelnek a kóstolókon – áll az indoklásban.
További cikkek