Tam_Bau
MENÜ
2024. március 19.
József, Bánk
Stílusos csaptelep és mosogató

Stílusos csaptelep és mosogató

lakberinfo.hu

Egy konyhába lépve a mosogatónk sok mindenről árulkodik.

A konyhabútor megtervezésénél vannak olyan részletek, amelyek megváltoztatják és egyszerre emelik is a mindennapi főzési élményt. Ilyen egy szép csaptelep és mosogató kombináció.

Egy konyhába lépve a mosogatónk sok mindenről árulkodik. Jellemzőek-e a nagyobb főzések, gyakran használjuk-e egyszerre többen a konyhát. Az új stílusok és konyhai trendek kihatással vannak a csaptelep és mosogató innovációkra is. A mosogatógép használata mellett visszaszorulóban vannak a csepegtetőtálcás kivitelek. A vezető márkákra jellemző, végtelenségig tökéletesített egronómiai mutatók mellett a felület, a szín és a csapteleppel alkotott összhang válik a meghatározóvá.

Az idei évben megjelenő változatos árnyalatú kőmintás bútorfrontok és a fémes, nemegyszer arany színben pompázó felületek a mosogató trendekben is visszatérnek. A matt felületek a belső oldalakon is megjelennek, ami nem akadályozza a tökéletes tisztán tartást sem. A modern csaptelep formák egyszerűsége és kecses vonalai megmaradtak, a felületi festés a matt, vagy selyemmatt irányba fordult.

A konyhaszigetbe építhető mosogató változatok különösen látványosak. Megtörik a formák linearitását és új anyaggal erősítik a dizájnt. A konyhapultba süllyesztett változatok diszkrétek maradnak egyes típusok esetében a mosogató nyílása teljesen elfedhetők.

A Villeroy kerámia mosogatói kiváló minőségű alapanyagból készülnek, felhasználva a kerámia legfontosabb pozitív tulajdonságait: hő és fagyállóak, sav és lúgálló felület, a ceramicplus bevonatnak köszönhetően a szennyeződések könnyen eltávolíthatóak. Kiemelkedő forma-, szín- és méretválasztéka minden konyhai dizájnnak és igénynek megfelelő lehetőségeket biztosít: beépített mosogatók, sarokra helyezhető kialakítások Solo Corner speciális Subway flat alulról beépíthető modellek egy vagy több medencés változatban is.

A klasszikus pasztell matt és fényes fehér, krém, fossil színeken túl egyedi ebony, chromit, timber illetve egyedi tervezésű rajzolatos virágmintás dekorral készülhetnek. A mosogatók használati értékét a praktikus kiegészítőelemek növelik. Ezek a vágódeszkák, csepegtető és edényszáríó kosarak. A mosogatókhoz többféle csaptelep rendelhető króm, rozsdamentes acél és bicolor (króm/mosogatószínnel megegyező) színekben.

A standard termékek továbbra is elérhetők maradtak, azonban a stílusos konyhák megalkotói számára a bevállalósabb darabok is életre kelnek. Képválogatásunkban a Blanco, a Villeroy& Boch és a Gessi kínálatából szemezgettük.