MENÜ
2025. szeptember 18.
Diána

A magyar szőlő és bor: múlt és jelen

Magyarország a Kárpát-medence változatos domborzatával és klímájával ideális szőlőtermő hely.

„Piszkos tizenkettő" – növényvédő szerek maradványa zöldségben, gyümölcsben

A növényvédő szerek maradványait nagy arányban tartalmazó gyümölcsök között több kedvencünk is szerepel.

Nyáron gyűjthető gyógynövényeink

A nyári hónapokban is számos gyógynövénnyel találkozhatunk egy-egy kirándulás során az erdőt járva.

Növények, amik „megeszik” a fémet

A fémgyűjtő növények nemcsak lenyűgözőek, hanem reményt is adnak.

Zöld művészet a falon

Az espalier technika nemcsak praktikus, hanem lenyűgözően dekoratív is.

Honnan származnak élelmiszereink?

3 milliárd azoknak a száma, akik kiszorulnak az egészséges táplálkozás lehetőségéből.

FitoHorm 45 év, a növények szolgálatában

Folyamatos innováció és a termelők iránti elkötelezettség.

Csipkebogyó – minden, amit tudni érdemes róla

Az összes hazai kerti és vad gyümölcs közül a csipkebogyónak van a legmagasabb C-vitamin-tartalma.
További cikkek