Irtandó gyom helyett gyógynövény és fűszer – a pásztortáska „karrierje"
A konyhában is sokrétűen használható a pásztortáska.
Ültessünk most, hogy jövőre virágos kertben gyönyörködjünk!
Nem igényelnek szinte semmiféle gondozást, jól bírják a kánikulát,.

A magyar szőlő és bor: múlt és jelen
Magyarország a Kárpát-medence változatos domborzatával és klímájával ideális szőlőtermő hely.
Vadon termő fűszereink: kerek repkény, vasfű és párlófű
Mezőink és erdőszéleink megannyi lehetőséget tartogatnak számunkra.
„Piszkos tizenkettő" – növényvédő szerek maradványa zöldségben, gyümölcsben
A növényvédő szerek maradványait nagy arányban tartalmazó gyümölcsök között több kedvencünk is szerepel.
Nyáron gyűjthető gyógynövényeink
A nyári hónapokban is számos gyógynövénnyel találkozhatunk egy-egy kirándulás során az erdőt járva.
Növények, amik „megeszik” a fémet
A fémgyűjtő növények nemcsak lenyűgözőek, hanem reményt is adnak.
Zöld művészet a falon
Az espalier technika nemcsak praktikus, hanem lenyűgözően dekoratív is.
Honnan származnak élelmiszereink?
3 milliárd azoknak a száma, akik kiszorulnak az egészséges táplálkozás lehetőségéből.
A nagy kérdés: gyógynövény vagy gyógyszer?
Elég egy bögre hársfa tea, vagy kell egy marék vitamin?
FitoHorm 45 év, a növények szolgálatában
Folyamatos innováció és a termelők iránti elkötelezettség.
Csipkebogyó – minden, amit tudni érdemes róla
Az összes hazai kerti és vad gyümölcs közül a csipkebogyónak van a legmagasabb C-vitamin-tartalma.
További cikkek