Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 20.
Tivadar
SPINNER Hungária Kft.: „Munkatársainkra,  mint a legnagyobb értékeinkre tekintünk...

SPINNER Hungária Kft.: „Munkatársainkra, mint a legnagyobb értékeinkre tekintünk..."

SPINNER Hungária Kft.

Gépi forgácsolók, esztergályosok, CNC-gépkezelők, CNC-gépbeállítók jelentkezését várják.

Magánszemélyek alapították 1995-ben a BELO Hungária Kft-t, melyhez 1997-ben tőkéstársként csatlakozott a müncheni székhelyű, SPINNER GmbH.

 

A SPINNER Hungária Kft. 1998. áprilisa óta működik a mostani telephelyén, Szekszárdon, ahol három üzemcsarnok, valamint egy irodaépület található. Cégünk közel 95 főt foglalkoztat.

Az első üzemcsarnokban egy-, és hatorsós, görbevezérelt automata esztergákkal és kisegítő gépekkel, míg a második csarnokban CNC-vezérlésű esztergagépeinkkel magasfrekvenciás jelek átadására szolgáló kábelcsatlakozók elemeit gyártjuk.
Továbbá a második csarnokban alakítottuk ki a teflon szigetelőelemek gyártására szolgáló üzemünket is, ahol mára már szinte a teljes SPINNER-csoportnak mi gyártjuk a szigetelőelemeket.
A harmadik üzemcsarnokban található az alapanyag- és áruraktár, szerelde, valamint a felületkezelő üzem. A szereldében kézi- és pneumatikus présgépekkel szereljük készre a kábelcsatlakozókat. A felületkezelő üzemben nikkelezést, ezüstözést, ónozást, valamint bronz felületkezelést végzünk.

Cégünk ISO 9001, ISO 14001 és ISO 50001 tanúsítványokkal rendelkezik.

Ahogy más cégek is, úgy mi is folyamatosan küzdünk a megfelelő képzettségű munkaerő megtalálásával. Egyre nehezebb rátalálni a „megfelelő„, önállóan dolgozni tudó és akaró személyre egy adott munkakör betöltéséhez.
Több, mint másfél évtizede együttműködünk a Tolna Megyei Szakképzési Centrummal, melynek keretében minden évben gyakorlati helyet biztosítunk a tanulóknak, mindemellett a szakmai bizonyítvány megszerzése után várjuk a legjobban teljesítők jelentkezését. Továbbá együttműködünk a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karával, részt veszünk a gépész-mérnökök duális képzésében is.

Alapvetően gépi forgácsolókra, esztergályosokra, CNC gépkezelőkre és CNC gépbeállítókra lenne nagyszükségünk, elsősorban szakmai gyakorlattal. 
Különösen fontos számunkra, hogy munkatársainkra, mint a vállalat legnagyobb értékére tekintsünk, hiszen tudásuk és szakértelmük határozza meg cégünk valódi arculatát. Megfelelő munkahelyi légkörrel és megbízható háttérrel támogatjuk kollégáinkat, akikre büszkék vagyunk, hogy tudásukkal cégünket erősítik.