MENÜ
2019. árpilis 19.
Emma

Úszó pékség Párizsban

A nem mindennapi vállalkozás a „Szajna újratervezése! projekten belül valósul meg.

Csütörtöktől érvényes az új kenyérszabályozás

Rozs, rozsos, teljes kiőrlésű, Graham, tönköly, fehér, kézműves – új összetétel alapján lehet sütni csütörtöktől.

„A szakma veszett ki a kenyérből, nem a liszt"

A pékmester szerint a jó kenyér titka a megfelelő kovász és a sok idő, a pékiparban pedig mindkettő hiánycikk.

Péküzemet záratott be a NÉBIH

Az akció során több mint fél tonna jelöletlen, szennyezett, illetve lejárt élelmiszert vontak ki a forgalomból.

Nincs elég kenyér, mert kevés a munkaerő

Facebook-posztban kért elnézést egy budapesti pékség tulajdonosa a vevőktől, akik nem jutnak kenyérhez.
További cikkek