MENÜ
2024. május 8.
Mihály
„Édesem” Cukrászda  és Pékség nyílott Tolnán

„Édesem” Cukrászda és Pékség nyílott Tolnán

Takács Zsuzsa • fotó: Kapfinger András

Reggelizőhely, kávézó és bár, ahova mindenki szívesen betér

Egy új színfolt Tolnán: reggeliző hely, cukrászda, kávézó, bár, és közösségi hely. Az „Édesem” Cukrászda és Pékség az Alkotmány utcában, a CBA bolt mellett kialakított modern üzletben nyitotta meg kapuit, ahol kellemes környezetben helyben készült pékáruval, süteményekkel, kávékülönlegességekkel várják a vendégeket a hét minden napján.

Az „Édesem” mindenkinek nyújt valamit, hiszen egyrészt reggelizőhely, amely reggel hat órakor már nyitva tart, és ahol helyben fogyasztva, és elvitelre is kérhetők a friss péksütemények. A kínálatban kiemelt helyet kapnak az egészségtudatos kenyerek és pékáruk, pur-pur, tönkölybúzából készült, adalékmentes, szénhidrátcsökkentett, teljes kiőrlésű vagy hosszú kovásszal érlelt harapnivalókból is válogathatunk. Ezenkívül hideg- és meleg szendvicsek széles választéka kapható, valamint különféle salátákból választhatnak a vendégek. A reggelihez frissen facsart narancslé is kérhető, de kávé, tea, forró csoki is megtalálható a kínálatban. A kávékról külön is érdemes szót ejteni, ugyanis a kiváló minőségű Costa kávé szerepel az itallapon, és ötféle tejmentes, valamint kilencféle tejes változatot kóstolhatnak a betérők, az eszpresszótól a melange-ig bezárólag.


Mit kínál még az „Édesem”? Kövön sült pizzák, hamburgerek széles palettáját akár egy gyors ebédet is elfogyaszthatunk itt, vagy magunkkal is vihetjük a minőségi, finom étkeket. Cukrászdaként is érdemes kipróbálni, a tradicionális zserbótól, a krémesekig, szárazsüteményekig sok finomságot kínál az üzlet. Alkoholmentes és alkoholos italok széles kínálata is kapható, a limonádéktól kezdve az üdítőkig, minőségi sör- és borkínálattal várják a vendégeket.

Nyitva tartás: hétfőtől szerdáig 6.00-18-00ig, csütörtök, péntek-szombat 6.00-21.00-ig, vasárnap 7.00-19.00-ig. Ünnepnapokon is nyitva tartunk!

Címünk: Tolna, Alkotmány utca 22.