Az élelmiszerek rettegett jelzője: ultrafeldolgozott
Dermesztő eredményt hozott egy ultra-feldolgozott élelmiszereket vizsgáló kutatás.
Elfogyott a munkakedv
A vendégmunkások foglalkoztatása nem kizárólag bérkérdés.
Kreatívabbak és egészségesebbek leszünk, ha a természetben dolgozunk
„Nemcsak a jólét egyértelmű jeleit tapasztaltuk, de kereskedelmi szempontból is jobban teljesítettek."

A kollektív szerződés minden munkavállalóra vonatkozik, bérek Ausztriában
Mit is értünk kollektív szerződés alatt Ausztriában?

Van ahol kétszer annyi szabadnap jár, mint Magyarországon
20 nap szabadsággal és a 11 munkaszüneti nappal nem mi állunk a legrosszabbul a pihenőidőt tekintve.

Rosszabb a hírük, mint amennyire károsak?
Óva intenek mindenkit ezektől az ételektől, de nem feltétlenül olyan károsak.

A magyar munkavállalók több mint fele a felmondáson gondolkodik
A munkavállalók jelentős arányú felmondása fenyegeti a cégeket a világ számos országában.

A legjobb magyarországi munkahelyek, az ott dolgozók szerint
A Munkahelyeink.hu második alkalommal készítette el Top Employers listáját.
_2.jpg)
Ki akar itt dolgozni?
Egyesek szerint világos, hogy itt a munkaalapú társadalom vége.

Boldogan dolgozni, mi a titok nyitja?
Megnézték, mitől boldogok a munkavállalók – érdekes eredmény született.
.jpg)
Nyolcvannégy éve egy helyen dolgozik
„Nem lehet bármit elvállalni, az embernek szeretnie kell a munkáját."
_2.jpg)
Hizlalnak és növelik az étvágyat
Az ultrafeldolgozott élelmiszerek fogyasztásának egészségügyi vonatkozásait már évek óta vizsgálják a tudósok.
További cikkek