MENÜ
2019. október 20.
Vendel

Toplistás magyar borok

A tokaji borok uralják a 2019-es 100 legjobb magyar bor listájának első tíz helyét.

Szőlőmunkáért szállás és borkóstoló

Dolgozzon pazar dűlőkön és szőlőtőkék között ingyen borért és szállásért!

Riadó a fröccs miatt!

Megnyílt az út a palackozott fröccsök gyártása és értékesítése előtt.

A Szekszárdi Borvidék banki befektetője

A bank szakértői a jövőben segíteni fogják a borvidéket a fejlesztési döntések során.

Borban úszik a világ?

Tavaly 15 éve a legtöbb bort termelték a világon, 17 százalékkal többet a 2017. évinél.

A világ legnagyobb borvásárán az „alkotó magyar borász"

Minden eddiginél sikeresebb volt Magyarország idei részvétele a 25. ProWein Düsseldorf borvásáron.

A Dubicz Borászat nyerte a Dizájn-Oscart

A különleges címkék a mátrai borvidék sajátságos természeti adottságait sűrítik egy absztrakt szimbólumrendszerbe.

Klímaváltozás segíti a belga borászatokat

Öt éve még csak 80 hektáron nőtt borszőlő egész Belgiumban, idén viszont elértük a 350 hektárt.”

„Rozékedvelők, vigyázzatok!”

Nagyon sok esetben a palackokon lévő címkék megtévesztőek vagy hamisak voltak.

Éretlen szőlő a földön: zöldszüret

A még éretlen szőlőt július táján megritkítják: ezt hívjuk zöldszüretnek.

Újabb milliárdos fejlesztések a szekszárdi borvidéken

Az a cél, hogy a szekszárdi szőlő helyben legyen feldolgozva, és minél nagyobb hozzáadott értéket tartalmazzon.

A legjobb magyar borászok

Megvannak a Borászok Borásza 2018 döntősei.
További cikkek