MENÜ
2018. május 23.
Dezső

Újabb milliárdos fejlesztések a szekszárdi borvidéken

Az a cél, hogy a szekszárdi szőlő helyben legyen feldolgozva, és minél nagyobb hozzáadott értéket tartalmazzon.

A legjobb magyar borászok

Megvannak a Borászok Borásza 2018 döntősei.

Jönnek a palackozott fröccsök?

Veszélybe kerülhet híres hungarikumunk, a fröccs.

Nagy jövő előtt a furmint

Már kilencedik alkalommal lehet februárban különleges furmintokat kóstolni.

Kitűnő termést ígért a Vince-napi vesszővágás

A néphagyomány szerint Szent Vince napján megjósolják a várható szőlőtermést.

Furmint és cuvée a Magyar Bor Nagydíjas

A Magyar Borszakírók Köre, amely két éve alakult és jelenleg 26 tagja van.

Az Év bortermelője 2017-ben

„Ez a díj egy élet munkájának az elismerése."

Vasárnap ünnepelték először a nemzetközi aszúnapot

A világ egyik legjobb édes borára kívánja felhívni a figyelmet a nemzetközi aszúnap.

Kevesebb adminisztráció a jövőben

Nem kell a borászoknak decemberi készletjelentést készíteniük a jövőben.

Csökken a világ bortermelése

Nyugat-Európában csökkent, nálunk nőtt a bortermés.

Portói helyett valami más

Akik abból készítettek díjnyertes bort, amit mások kiöntöttek volna.

Agrárpályázatok milliárdjai

Első körben 30 milliárd forint a borászatoknak és 9 milliárd az állattartóknak.

Világbajnok ausztrál borászat

Egy ausztrál borászat borai nyerték el a legtöbb díjat a világ borversenyein az elmúlt évben.
További cikkek