MENÜ
2020. árpilis 9.
Erhard
Szétrágta a gazdi útlevelét – szerencsére

Szétrágta a gazdi útlevelét – szerencsére

24.hu

Kutyája menthetett meg egy nőt a gyilkos koronavírus-járványtól.

A kínai Vuhan városába akart utazni a családjával egy tajvani nő januárban. A kirándulás azonban elmaradt, mert a nő kutyája, Kimi szétrágta a gazdi útlevelét.

Dühös bejegyzést írt január 13-án kutyája, Kimi saját Facebook-oldalára egy tajvani nő. A gazdit az borította ki, hogy el kellett halasztania egy családi utazást, mert Kimi szétrágta az útlevelét – írja a LadBible című brit bulvárlap.

A nő leírta, hogy azért vette elő a dokumentumot, hogy megvegye a repülőjegyeket, de aztán kiment a szobából. Mire visszaért az útlevélben egyetlen lap sem volt már épségben.

Néhány nappal később érkeztek az első nyugtalanító hírek a Kínában tomboló, gyilkos koronavírusról. Amikor a nő megtudta, hogy a járvány központja Vuhan, vagyis az a város, ahová ő családostól elutazott volna, ha Kimi nem rágja szét az útlevelét, már egészen másképp látta a történetet.

Második posztjában a gazdi azt írta, komolyan hiszi, hogy Kimi az őrangyala, aki szándékosan nem engedte, hogy a gyilkos járvány központjába utazzanak.