MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
Squash és Szauna Club Tolnán: ahol érdemes kipróbálni a fallabdázást

Squash és Szauna Club Tolnán: ahol érdemes kipróbálni a fallabdázást

Squash és Szauna Club Tolna

A tolnai Squash és Szauna Klubban három versenyre is alkalmas klimatizált pályával várják a sportolni vágyókat.

Heti egy óra fallabdázás (squash) egy felnőtt számára felér az egész heti mozgásigény teljesítésével. Egészségre gyakorolt jótékony hatása bizonyított, javítja a mozgáskoordinációt, stresszoldó hatású, játékos formában lehet általa fogyni. Ráadásul nagyon könnyen megtanulható, néhány órás gyakorlás után már élvezhető a játék, és nem kell labdát szedni, szemben például a tenisszel.

A tolnai Squash és Szauna Klubban három versenyre is alkalmas klimatizált pályával várják a sportolni vágyókat. A squas mellett egyre népszerűbb a funkcionális tréning, melyre hetente több alkalommal képzett edzők irányításával nyílik lehetőség a centrumban, ezenkívül természetesen sokan veszik igénybe a szauna és a jakuzzi szolgáltatást, a helyszínen büfé is működik. Előzetes bejelentkezés minden szolgáltatásra szükséges.

A Squas és Szauna Clubban várják azokat is, akik soha nem próbálták a fallabdázást, a helyszínen bérelhetők kiegészítők, ütők, és igény esetén a vendégek segítséget kapnak a szabályok ismertetésében, kipróbálhatják ezt a mozgásformát. Fontos, hogy a termek speciális sportpadló-borítással készültek, energiaelnyelő képességük kiemelkedő, nem károsítják az izületeket. A visszatérő vendégek számára bérletkedvezmények vannak, és engedmény jár azoknak is, akik a fallabda és wellness szolgáltatást együtt veszik igénybe. A vendégek nagy része vidékről érkezik, Bonyhád, Paks, Szekszárd, Baja mellett a környező településekről választják ezt a mozgásformát a fiatal felnőttektől a nyugdíjas korosztályig. Szeretnék a helyieket és a fiatalokat minél szélesebb körben megnyerni ennek a nagyszerű szabadidős sportnak.

Újdonságot jelent a funkcionális tréning, aminek jellemzője a komplexitás, és a sajátsúlyos, akár eszközzel végzett természetes mozgásformák kombinálása. Felnőtteknek szóló tornaóraként is leírhatjuk, lényeges, hogy több képességet fejleszt, így az erő, a hajlékonyság, az állóképesség, rugalmasság, koordinációs készség egyaránt javítható általa. Hetente minimum három alkalommal, képzett edzők által vezetett tréningeken vehetnek részt a sportolni vágyók. Erről is olvashatók rendszeres posztok a Squash és Szauna Club facebook oldalán.

Nyitva: hétköznap 16.00-21.00-ig, hétvégén: 14.00-21.00-ig
Cím: Tolna, Kápolna u. 5. (Sportcsarnok mögött)
Telefonos bejelentkezés: 70/392-6861
facebook: Squash és Szauna Club Tolna