Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 23.
Béla
Saját fejlesztésű termék: „CASTOR” védőruhacsalád

Saját fejlesztésű termék: „CASTOR” védőruhacsalád

Takács Zsuzsa • fotó: H-WorkWear Kft.

Újító szellemiség és évtizedes tapasztalat Bonyhádon.

– Cégünk családi vállalkozásként csiszolástechnikával kezdte el működését Bonyhádon, a Cikói utca 13/A szám alatt. Visszatekintve 2002-óta foglalkozunk munkaruházattal, munkavédelemmel, csiszolás-és hegesztés-technikával. Több próbálkozás és váltás után alapítottuk meg 2015-ben a H-WorkWear Kft-t, és alakult ki a mai profil, melyben a munka-és védőruhák gyártása és értékesítése jelenti a fő tevékenységi kört – kezdte Ferterné Balázs Tímea.

– A gyártást is Bonyhádon végzik?

– Igen, székhelyünkön kívül Bonyhádon, a Zrínyi utca 25. alatt működik saját varrodánk. Itt korszerű technikával, új technológiával, automata szabász géppel felszerelt műhelyünkben dolgozunk. Jellemzően 90 százalékban lekötött a kapacitás a konkrét megrendelések gyártására. A maradék 10 százalékban saját fejlesztésű és tervezésű munkaruhákat készítünk, és ezeket értékesítjük is kiskereskedelmi üzleteinkben.

– Ez ritkaságnak számít a mai gazdasági környezetben, mit kell tudni a saját márkás munkaruhákról?

– Saját fejlesztésű, minősített termékünk a „CASTOR” védőruha-család, mely több fajta védelmi funkcióra minősített, így az ipar számos területére nyújt védőruha megoldást. Egyebek mellett láng- és hőálló, antisztatikus, szikraálló, vegyszerálló, védelmet biztosít 7kA elektromos zárlati ív hőhatása ellen. Különlegessége a védelmi funkciók mellett, hogy többfajta alapanyagból készülhet, 7 különböző színben, színkombinációban, ezenkívül jól láthatósági felszereltséggel látjuk el, és mivel saját varrodában gyártjuk, ezért méretkorlát és mennyiségi elvárás sincs részünkről. Ez utóbbi szempont igaz egyéb más általunk gyártott munkaruházati termékre is, amit szerződött partnereinknek biztosítunk, szem előtt tartva a gyártási, technológiai igényeket és a vállalkozás imidzsét.

– Miért választották ezt a nehezebb utat, a saját fejlesztést és gyártást?

– A piaci igényekhez igazodva a védőruhacsaládok esetén számos korlátozó tényezővel találkoznak a felhasználók, ezért mi nagyobb, korlátozás nélküli mozgásteret igyekszünk biztosítani a termék kiválasztásánál. A piaci igények felmérését követően közel másfél éves folyamat volt, amíg a modellek tervezése, gyártása, minősítése megtörtént. Ez egy aprólékos munkát, gondosságot és türelmet igénylő projekt volt, de nagyon megérte. Sikeresnek mondhatom, mert csak pozitív visszajelzéseink vannak, partnereink elégedettek. Mivel pozitív volt a „CASTOR” védőruhacsalád fogadtatása, ezért újabb termékfejlesztést indítottunk el, remélve, hogy a hasonló sikerrel vezethetjük be Magyarországon és az Európai Unióban. Stabil piacaink vannak külföldön is, részben a határmelletti államokba szállítunk, másrészt Németország, Olaszország tartozik nagy megrendelőink közé, de a napokban kaptunk megkeresést például Hollandiából.

– A munka-és védőruházatok kereskedelmében is óriási a verseny, Önök mitől mások?

–Talán attól vagyunk mások, hogy mi nem terméket kínálunk, hanem meghallgatjuk a vevő igényeit, és sokéves tapasztalattal, minden pozitív és negatív szempont figyelembe vételével tudunk ajánlatot adni kínálatunkból árat és minőséget alapul véve. Mindig javaslatot teszünk, nem vagyunk elkötelezve egy gyártó vagy beszállító felé sem, amit annak köszönhetünk, hogy számos szállítóval állunk kapcsolatban. Hogy csak a legnagyobb gyártókat említsem: ENGELBERT STRAUSS, GIASCO, Fristads, 3M, UVEX, CXS, ToWorkFor, egyebek mellett.

– Mi a helyzet a legrégebbi profillal?

–Kereskedelmi palettánkon megtalálható a hegesztőgépek- és kopóalkatrészek szinte teljes spektruma versenyképes piaci árakon. Kínálatunkban kiemelhetők még a csiszolástechnikai, valamint elektromos- és szerszámgépek, ezeket kedvező áron forgalmazzuk. Pályázatokhoz bátran kérhetik segítségünket, mindenben partnerek vagyunk. Szállítunk az ország minden területére, a távolság nem akadály. Ezenkívül jól működő webáruházunkat is a figyelmükbe ajánlom, még ha a feltöltött termékek csak egy kiragadott részét képezik is a valós árukínálatnak. Folyamatosan figyeljük az újdonságokat, a szakma legújabb, leginnovatívabb fejlesztéseit, termékeit, a gyártókat megkeresve igyekszünk elsők között értékesíteni.

– Ez az újító szellemiség tényleg védjegye lehet a H-WorkWear Kft-nek. De Ön mit tart a legfontosabbnak munkájukban?

– Cégünk nem csak értékesít, hanem szolgáltat is. Üzletfilozófiánk alapján a partnereinknek segítséget kell tudni nyújtani, legyen szó szakmai kérdésekről vagy értékesítésről. Munkánk során, két évtizedes szakmai tapasztalattal is folyamatosan tanulunk, fejlődünk. A segítség mellett ezek a kulcsszavak számomra.

ÚJ ÜZLETÜNK: 450 m2, tágas tér, bővített árukészlet az ipar számos területére!
IPAROS CENTRUM – 7150 Bonyhád, Zrínyi utca 29.

Munkaruházat–Munkavédelem–Hegesztés–Munkagépek–bolti készletről

Telefon: +36 30 529 0813 • E-mail: ertekesites@hww.hu
www.hwwprofessional.com