MENÜ
2024. május 6.
Ivett, Frida
Kompakt robogó a legbiztonságosabb módja a kutyák szállításának

Kompakt robogó a legbiztonságosabb módja a kutyák szállításának

roadster.hu

Forradalmasítja a kutyák szállítását, kényelmesebb, stabilabb és biztonságosabb feltételeket teremt.

Az elektromos robogó egyedülálló kialakításának köszönhetően a gazdik biztonságosan tudnak vezetni, a kutyák pedig nyugodt körülmények között tudnak utazni hosszabb és rövidebb távokon egyaránt.

A mopet egy elektromos robogó, amely forradalmasítja a kutyák szállítását. A bicikli elején elhelyezett kosárnál vagy a csomagtartóra rögzített doboznál sokkal jobb alternatíva, hiszen mind az állat számára, mind pedig a gazdinak kényelmesebb, stabilabb és biztonságosabb feltételeket teremt.

A mopet különlegessége, hogy a kisállat számára létrehozott boxot a nyereg alá, a robogó vázába építették be, rácsos szerkezetének köszönhetően pedig a kutya tökéletesen kilát dobozából és élvezni tudja az utazását.

A robogó hosszú távú utakra is megfelelő, mivel nagy kapacitású akkumulátora akár hatvan kilométeres távolság megtételét is lehetővé teszi.

Az összecsukható motorkerékpár körülbelül huszonöt kiló súlyú, könnyen tárolható, egyszerűen mozgatható, és néhány mozdulattal összeszerelhető.

De nemcsak a kutyák szállítására alkalmas, hiszen, ha a kis kedvencek otthon maradnak, a nyereg alatti térben bevásárlótáskák vagy poggyász is elhelyezhető.