Tam_Bau
MENÜ
2024. május 2.
Zsigmond
Hazaklíma Kft. – több mint húsz éve Szekszárdon

Hazaklíma Kft. – több mint húsz éve Szekszárdon

Takács Zsuzsa

„Hazánk éghajlata lehetővé teszi, hogy a fűtést teljes egészében kiváltsuk a mai modern klímákkal."

Eredetileg szerteágazó építőipari tevékenységgel indult a vállalkozás, mára azonban az épületklímák szerelése és az ipari hűtéstechnika jelenti a fő tevékenységi kört.
Az épületklímák minden kategóriájával foglalkoznak, helyszíni felmérés alapján forgalmazzák, telepítik, karbantartják, vagy igény szerint javítják a klímákat. Kivétel nélkül minden típus igényelhető náluk, az olcsóbb árkategóriáktól kezdve a nagy teljesítményű okos klímákig. Ez utóbbi egyre gyakoribb, megrendelőik társasházi lakások, családi házak tulajdonosai, de irodák, csarnokok klimatizálását is elvégzik.

Jellemzően ma már nem elsősorban hűtésre szolgálnak a klímaberendezések, a legmodernebb készülékek akár mínusz 20-22 Celsius fokos hidegben is használhatók fűtésre. A Hazaklíma munkatársai légköbméter alapján felmérik az érintett épületeket, ez alapján tesznek javaslatot a készülékre, és az elhelyezésre. Nem mindegy, hogy hova, milyen teljesítményű és hány darab készülék kerül. A telepítés mellett a klímák típusa is szakértelmet követel. Minden alkalommal helyszíni felmérés során mérlegelik a helyi adottságokat és a megrendelő igényeit.

A szakember szerint hazánk éghajlata lehetővé teszi, hogy a fűtést teljes egészében kiváltsuk a mai modern klímákkal, illetve átmeneti megoldásként, vagy kiegészítésként is érdemes ezt választani. Az is előfordul, hogy az épület adottságai nem megfelelőek a klíma elhelyezésére, ilyenkor légcsatornázható telepítés válik szükségessé.

Környezetbarát és energiatakarékos megoldás, ha hőszivattyúval oldják meg a fűtést és a hűtést. A hőszivattyúk forgalmazását, beépítését, beüzemelését is szakszerűen elvégzik a cég munkatársai. A mai energiahelyzetben óriási a kereslet az ilyen komplett rendszerek iránt, melyekkel nem csak a fűtést-hűtést, de a meleg víz biztosítását is megoldhatják a megrendelők. Olcsó és fenntartható működtetést tesz lehetővé.

Várjuk megkeresésüket!

Címünk: Szekszárd, Otthon utca
Telefon: 74/512-937, 30/9576-663
E-mail: hazaklimakft@gmail.com