MENÜ
2024. május 2.
Zsigmond
„Dresscode” Szekszárdon

„Dresscode” Szekszárdon

Takács Zsuzsa • fotó: Kapfinger András

Olasz kistervezői márkák és a Mustáng találkozása.

Egy üzlet, ahol nincs túl kicsi, túl nagy, túlságosan egyéni kérés. A nadrág szára lehet rövidebb, a szabása egy kicsit más, miközben megbízható márkát vásárolunk. A „Dresscode” tavaly nyitott meg Szekszárdon, a Széchenyi utca 43. szám alatt (az E-On ügyfélszolgálata mellett. Igényes kínálatából 40% kedvezményt hirdet minden női ruhára és a megjelölt férfi ruházatra január 26-tól, a készlet erejéig.

– Kalocsán már hat éve működik „Dresscode” üzletünk – mondta Behul Noémi tulajdonos, aki a korábbi tapasztalatokra alapozva érkezett Szekszárdra. – A Mustáng márkát árusítjuk, ez ár-értékarányban és minőségben is kiváló. Farmerek, ingek, pólók, dzsekik a kismérettől egészen 6XL-ig kaphatók, extra méretigényeket is teljesíteni tudunk. A Mustáng megbízható és még megfizethető márka, éppúgy, mint az elegáns férfiruházatban jól ismert Falcon’s. Nálunk ez is nagy méretválasztékban kapható.

Női ruházatban olasz kistervezői márkák találhatók az üzletben, az árusított kollekciókat maga választja ki és közvetlenül hozza be a tulajdonos. A kis tétel és a saját import garantálja az egyediséget, ugyanakkor lehetővé teszi a kedvező árat is. A „Dresscode” a nőknek is széles méretválasztékot kínál: XS-mérettől akár a 3XL-ig! – Üzletünkben január 26-tól szezonvégi kiárusítást tartunk. Negyven százalék kedvezményt adunk minden női ruhára, (tavalyi nyári-őszi kollekcióra is), illetve a megjelölt férfi ruházatra is. A szezonális akciókon kívül törzsvásárlói kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a visszatérő vevőinknek! Mindenkit szeretettel várunk!

Címünk: Szekszárd, Széchenyi u. 43.

Keressen minket a facebbokon is: dresscode showroom