MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
Az MLSZ megnevezte az év játékosait

Az MLSZ megnevezte az év játékosait

rangado.24.hu

Gulácsi Péter, az RB Lepizig magyar válogatott kapusa lett az év játékosa, immáron harmadik alkalommal.

A Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében Gulácsi Péter, az RB Lepizig magyar válogatott kapusa lett az év játékosa, immáron harmadik alkalommal.

Gulácsi fontos szerepet vállalt a válogatott sikeres őszi szereplésében, klubjával, az RB Leipziggel pedig bronzérmet szerzett a bajnokságban, majd nagyszerűen szerepelt a Bajnokok Ligájában is, ahol továbbjutott csoportjából az egyenes kieséses szakaszba.

A nőknél Jakabfi Zsanett győzött, aki továbbra is Európa egyik legerősebb klubcsapatában, a Wolfsburgban futballozik, idén is Bajnokok Ligája-döntőt játszott, és veretlenül nyerte meg a Bundesliga küzdelemsorozatát. A magyar válogatott támadója kilencedik alkalommal nyerte el ezt az elismerést.

A futsal szakágban is egy kapus lett a legjobb idén: Alasztics Marcell a kupagyőztes Haladás és a magyar válogatott játékosként is kiemelkedő teljesítmény nyújtott 2020-ban. A nőknél Kota Gabriella, az Astra HFC futsalosa lett a legjobb játékos. Mindketten első alkalommal szerezték meg ezt az elismerést.