MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
A nap hirdetése

A nap hirdetése

vezess.hu

„Ennyi idősen te már járni sem fogsz, nemhogy így hasítani”

Imádjuk az olyan hirdetőket, akik helyén kezelik eladni kívánt autójukat és leírják az igazat, nem árulnak zsákbamacskát. A most következő VW Golf hirdetése is ilyen.

Alapból semmi különös nincs ebben a Golfban, mondhatni tucathirdetés a több száz eladó példány között, azonban mégis van egy nagy különbség, méghozzá az, hogy a jelenlegi tulaj olyan szöveggel próbálja meg értékesíteni az autót, amelytől többször hangosan felnevettünk.

Így szól a hirdetés:

Kedves Jólfogszjárnivele! Megválnék drága szeretett Golfomtól, mely az érte kifizetett svájci frank alapú hitel szerint Luxus autónak számít, a kora miatt pedig beszállás előtt kalapot emelhetsz! 10 éve viselem gondját, tulajdonképpen az üvegeken és a visszapillantó tükrökön kívül már mindent kicseréltem rajta. Tipikus Golf hibák, mint kaszni rohadás szó szerint kiküszöbölve!

Soha, sehol nem hagyott ott 10 év alatt, talán egyszer, akkor is az akku merült le vagy én, már nem emlékszem Olajat öszi, öszögeti de egy elnézed neki, mert nem vagy irigy gei! Ennyi idősen Te már járni se leszel képes, nemhogy így hasítani! 1.6 SR Suhanó Rakéta / egyedül élvezhető, utasokkal + csomagokkal egy jó erős szívó dízellel vetekszik. Igazából egy újabbra szerettem volna cserélni, de így hogy a főnököm kibszott az utcára a koronavírus miatt, egyik napról a másikra, az érte kapott pénzt fertőtlenítőre, lisztre, élesztőre, és wc papírra szeretném költeni. Egyedül Golf szeretők jelentkezését várom, zsicik, kereskedők, illetve zsici kereskedők kíméljenek!

Műszaki érvényessége: 2021 Március Felszereltség + Extrák: – Téli, nyári gumik külön felnin – ABS – Elöl hátul pohártartó – Elöl hátul könyéktámasz – Elöl hátul elektromos ablakemelők – Sony Xplode MP3 + USB fejegység – Színezett üvegek – Központi riasztó + immobiliser – Kormány KM: 345.000 Ár: 650. db Mátyás Király Élmény: Megfizethetetlen.