Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
A locsolás a múlté lehet

A locsolás a múlté lehet

startlap.hu

Ezzel az öntözővezérlővel az egész kert okossá válhat.

Ahogy az embereknek és állatoknak, úgy a növényeknek is elengedhetetlen lételeme a víz. Akinek kertje van, pontosan tudja, mennyire fontos a rendszeres és alapos locsolás. Persze van az úgy, hogy a bokros teendők mellett elfelejtődik vagy kimarad az öntözés, de a Dripio okos locsolórendszerével nincs több kifogás!

Okoseszköz, okos kert

Egyszer kell felszerelnni, onnantól teszi is a dolgát az öntözőrendszer. A kontrollert, ami egy egyszerű, mégis mutatós kis doboz, a kerti csaptelephez és egy áramforráshoz kell csatlakoztatni. WiFi-n keresztül összekapcsolhatjuk az okostelefonunkra letöltött Dripio alkalmazással, ami által szabályozhatjuk az öntözést. Csak egy gombnyomás, és kedvünkre be- és kikapcsolhatjuk a rendszert.

A vezérlő mellett további eszközöket helyezhetünk el szerte a kertben, így azt is beállíthatjuk, hogy menyik zónában szeretnénk locsolni, ami azért jó, mert így a növényeket az igényeikhez mérten láthatjuk el vízzel. Nem csak területekre lehet alkalmazni, hanem egyes, kiemelt példányokra is. Mi az eredmény? Minden növény pontosan megkapja a szükséges vízmennyiséget anélkül, hogy nekünk időt és energiát kéne fordítanunk a locsolásra.