Tam_Bau
MENÜ
2021. január 19.
Sára, Márió
Terepjáró leültetve

Terepjáró leültetve

player.hu

Dacia Dustert talán még sosem ültettek le ennyire.

A terepjárókat leültetni nincs sok értelme, mégis fantasztikusan néz ki ez a tuningolt Duster, amiből a német Prior Design hozta ki a legtöbbet.

A Prior Design nevét akkor hallottuk a legutóbb, amikor új hűtőmaszkot szabtak a külsejével nagy port kavart vadonatúj BMW M4-re.

Most egy egészen más kategóriához fogtak hozzá, a Dustert látták el új ruhával. A szabadidős Daciát azonban nem jobb terepjáróvá tették, hanem éppen ellenkezőleg: alaposan leültették.

Nem gondoltuk volna, hogy egyszer egy Daciát fognak ennyire szélesíteni, de a Dusternek meglepően jól állnak az izmos kerékjáratok és a széles abroncsok.

A kerekek elképesztő méretűek, 22 colosak, és a lökhárítókat is alaposan átvariálták, hátul kétoldalt kivezetett kipufogóval és diffúzorral tették teljessé. Az utastérből bukócső látszik ki.

A mérgesített Duster egyelőre csak a virtuális világban létezik, de a Prior Design a valóságban is gyárt átalakító készleteket más típusokhoz, ezért egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan rendelhető lesz a Daciához is ez a külső. A Duster legerősebb motorja jelenleg 150 lóerős, amihez szintén kínálhatnának egy kis erősítést.