MENÜ
2024. árpilis 20.
Tivadar
Szántóföldi permetezőgéppel fertőtlenítik az utcákat Olaszországban

Szántóföldi permetezőgéppel fertőtlenítik az utcákat Olaszországban

agroforum.hu

Ha valami különleges feladat kínálkozik, a mezőgazdasági gépek és azok kezelői hadra foghatók.

A mezőgazdasági termelőkre mindig lehet számítani, legyen szó komoly hóhelyzetről, árokba csúszott autókról vagy egyéb extrém, különleges helyzetekről. Nincs ez másképp a koronavírus-járvány idején sem.

Miközben az emberek többsége úgy enyhíthet a kialakult helyzeten, hogy otthon marad, addig a gazdálkodók, az agráriumban dolgozók ezt nem tehetik meg, hiszen az élelmiszertermelés nem állhat le, az aktuális munkákat el kell végezni. Ha pedig valami különleges feladat kínálkozik, a mezőgazdasági gépek és azok kezelői szintén hadra foghatók – ahogy ezt az alábbi példa is mutatja.

Olaszországban döbbenetes helyzet alakult ki a koronavírus-járvány miatt, volt olyan nap, amikor 24 óra alatt 793 ember veszítette életét, eddig nagyjából 5500-an haltak meg a betegségben. Így aztán nem véletlen, hogy az országban mindenki segíteni próbálja a hatóságok munkáját, ahogy csak bírja – még a mezőgazdasági termelők is.

A Grim Srl Facebook oldalon osztotta meg az alábbi képeket, amin jól látszik, hogy Olaszországban az utcák fertőtlenítésében Busti Claudio is részt vesz, méghozzá önjáró permetezőgépével.