MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
Smart különleges kiadása

Smart különleges kiadása

autopro.hu

2021 második felében jelenik meg a Smart EQ Fortwo Coupé különleges kiadása, a Bluedawn.

A modell különleges, matt kék fényezést és Brabus-kerekeket kapott, illetve egyéb eltérések is mutatkoznak az autó külsején, míg a motorháztető alatt ugyanazt találjuk, mint a széria EQ Fortwo Coupéban.

A különleges Smart fényes fekete vagy matt kék színben kapható, utóbbi hivatalos neve Velvet Blue, azaz bársony kék. Mindkét esetben kétszínű fényezést kap az a jármű, csak az a kérdés, melyik szín a dominánsabb. Az autó kerekei és karosszériatartozékai a Brabus-tól jönnek, ahogyan a beltérben a váltógomb és a padlószőnyeg is.

Műszakilag azonban ugyanazt az autót kapjuk, mint az EQ Fortwo Coupé szériapéldányaiban: az elektromos motor teljesítménye hatvan kilowatt, az akkumulátor kapacitása 17,6 kilowattóra, míg a töltő egy sztenderd 4,6 kilowattos adapter.

A modell ára Németországban 28 és 29 ezer euró között mozog felszereltségtől függően. Németország mellett Svájcban, Olaszországban, Spanyolországban, Nagy-Britanniában, Portugáliában, Franciaországban, a Benelux államokban és Magyarországon kapható a különleges Smart – írja az electrive.com.