Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
Mini otthon 16 négyzetméteren

Mini otthon 16 négyzetméteren

thebestgalleries.com

Ez a teljes ház csupán 16 négyzetméter alapterületű.

Patrick Romero és a felesége kitalálták, hogy készítenek együtt egy kis házat. Közösen megalkottak egy miniatűrlakást, amit végül a legapróbb részletekig tökéletesen megépítettek. Sokan döntenek úgy, hogy kisebb lakásba költöznek. Ha egy kis házat építtetsz vagy magad építed, sok pénzt spórolhatsz többek között a jelzáloghitelen és a közjegyző költségein.

Az elmúlt években világszerte egyre nehezebb lakást találni, emiatt a házak és a lakások ára egyre csak növekszik, így sokan nem tudják megengedni maguknak a lakásvásárlást, mert túl kevés jelzáloghitelt kapnak vagy nincs elegendő félretett pénzük. Ez a pár megtalálta a tökéletes megoldást erre a problémára!

Ez a kis ház tökéletes két embernek. Annak ellenére, hogy csak 16 négyzetméter, ha meglátod belülről, azonnal be akarsz majd költözni! Ebben a házban tényleg minden megtalálható, amire egy rendes háztartásban szükség lehet. A kivitelezés csodálatos lett, köszönhetően a minőségi építőanyagoknak.

Ebben a miniházikóban helyet kapott egy dizájnos fürdőszoba, egy hálórész, meseszép konyha és egy nappali! És mindez 16 négyzetméteren! Szerintem ez egy különleges és nagyszerűen kitalált munka. Alább láthatsz pár fantasztikus fényképet felülről. A ház nagyon világos és a hálószobából együt nézhetitek a csillagokat.

A nappali nem nagy, de nagyon hangulatos. Alkalmas főzésre és lakhatásra, valamint a fürdőszoba is elég nagy. Akár egy nagyszerű nyaraló is lehetne. Egy ilyen ház megépítése kb. 20.000 euróba ( 6,5 millió forint) kerül. Ha össze tudod spórolni ezt az összeget, akkor nincs is szükséged jelzáloghitelre.