MENÜ
2024. március 19.
József, Bánk
Magabiztos és merész

Magabiztos és merész

drivemebaby.hu

Bemutatkozott az új Ford Focus, külsőre határozottan magabiztosabb és merészebb lett.

Belül pedig számos újítást, extra biztonsági megoldást és a kombi változatban újragondolt csomagtartót találunk. Mindezt pedig akár elektromos változatban is hazavihetjük.

A Titanium, ST-Line és Active modellváltozatok mindegyike egyedi stíluselemeket kapott, amelyek kihangsúlyozzák egyéniségüket. Így minden eddiginél látványosabban megkülönböztethetők egymástól. A külön rendelhető X csomag még gazdagabb felszereltséget, a kibővített Vignale csomag pedig már-már luxust és exkluzív formai megoldásokat kínál. 

A gépháztető átrajzolásával magasabb lett az autó orr-része, amitől markánsabbá vált a Focus megjelenése, a Ford ‘kék ovál’ emblémája pedig a motorháztető pereméről átkerült a nagyobb méretű hűtőrács közepére. Mindegyik Focus-változaton alapfelszerelés az új LED fényszóró; az integrált ködfényszóró nemcsak letisztultabbá varázsolja az autó elölnézetét, hanem különleges és céltudatos fény-dizájnnal ruházza fel a modellt.

Az ötajtós és kombi kivitelek sötétített hátsó lámpateste prémium hatást kelt, a magasabb felszereltségű változatok LED hátsó világítását pedig sötétebb középső rész és izgalmas fénymintázat teszi látványossá.