MENÜ
2024. március 19.
József, Bánk
Luxuslakosztályt és egy Bugattit is rejt ez a lakóbusz

Luxuslakosztályt és egy Bugattit is rejt ez a lakóbusz

player.hu

A jókora lakóbusz 6,5 millió euróba kerül, ami közel 2,3 milliárd forintnak felel meg.

A világ legdrágább lakóautójának számít a Volkner Mobil újdonsága, aminek a garázsából egy Bugatti Chiront lehet elővarázsolni, a lakótere pedig az ötcsillagos szállodák szobáival is felveszi a versenyt.

Azt gondolnánk, hogy akinek telik egy Bugattira, nem fog lakóautóval kempingezni, de a jelek szerint erre a termékre is van igény. A német Volkner Mobil még 2019-ben mutatta be a Performance S névre keresztelt csúcsmodelljét, amiből idén készült el a legújabb kiadás, és jelenleg alighanem ez a világ legdrágább lakóautója.

A jókora lakóbusz 6,5 millió euróba kerül, ami közel 2,3 milliárd forintnak felel meg, és nem véletlenül kérnek érte ennyit.
Az alapokat adó 430 lóerős Mercedes vagy 460 lóerős Volvo lakóbusz önmagában 1,6 millió eurót kóstál, ehhez jön a fényűző berendezés, az aljában lévő garázsból pedig egy 2,5 millió eurós Bugatti Chiront lehet elővenni.

A fűthető és hűthető, időjárásálló garázsban nemcsak a szuperautó, de elektromos kerékpárok is elférnek, és ha nincs bent az autó, akkor a kerti bútorokat lehet ide pakolni, a garázs platformja teraszként is funkcionál.

A legelképesztőbb mégis a Volkner Performance S lakótere, ami az ötcsillagos szállodák szobáját idézi.
A lakótérben helyiségenként lehet szabályozni a hőmérsékletet, a fürdőszoba mellett külön zuhanyozó kapott helyet, a konyha pedig egy lakásban is megállná a helyét.

A hangélményről a Burmester 300 ezer eurós rendszere gondoskodik, az áramellátásért 2000 wattos napelem és egy 8 kilowattos generátor felel.

A Volkner lakóbusza tökéletes megoldás lehet olyan tehetős utazóknak, akik az ötcsillagos szállodáknál is különlegesebb helyeken szállnának meg, és ha megtalálták a tökéletes helyet a táborozáshoz, akkor még mindig felfedezhetik a környéket a Bugattival.