Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
LF Gép Kft. – Közületek, önkormányzatok, cégek és magánszemélyek építője

LF Gép Kft. – Közületek, önkormányzatok, cégek és magánszemélyek építője

Takács Zsuzsa • fotó: LF Gép Kft.

Megbízhatóság, minőség és kreatív feladatmegoldás.

Az LF GÉP Kft. építési vállalkozás igényes és precíz munkájával vált ismerté. Nagymértékű és gyors fejlődésünk elsősorban a hozzáértő és felkészült szakembergárdának, és az igényes, jól felszerelt eszköz- és gépparknak köszönhető. Jól képzett szakembergárdánk képes ellátni a legmagasabb színvonalú műszaki feladatokat. A határidő pontos betartása, a minőségi anyagok beépítése, kreatív feladatmegoldások és ötletek jellemzik munkánkat.

Az építkezéseknél megbízható csapattal állunk megbízóink rendelkezésére.

Ezenkívül folyamatosan fejlesztjük meglévő gépparkunkat, több teherszállításra alkalmas gépjárművel, továbbá tehermozgatásra és földmunkákhoz való gépekkel rendelkezünk. Törekszünk arra, hogy az építkezésekhez szükséges anyagok munkaterületekre való kijuttatását, illetve a dolgozók szállítását saját tehergépjárműveinkkel végezzük.

Közületek, önkormányzatok, gazdasági szereplők és magánszemélyek egyaránt a megbízóink fokozatosan bővülő széles skáláját alkotják, ami bizonyítja új megrendelőink számára is, hogy a LF GÉP Kft. építési vállalkozás alkalmas a bonyolult szervezéssel járó nagyberuházások megvalósítására is.

Megbízóink egyedi igényeinek és kívánságainak maximálisan törekszünk megfelelni a projekt átadása után is. Munkánkra garanciát vállalunk, a felmerülő problémákat időben orvosoljuk, a felmerülő javítási kérelmeknek gyorsan eleget teszünk.

Közbeszerzési pályázaton való részvételünk folyamatos, így több projektet is sikeresen megnyertünk és megvalósítottunk már.

Fő tevékenységeink közé tartoznak:

– Mélyépítési munkálatok kivitelezése
– Vízi közmű, vízvezetékek, belvízelvezető rendszer tervezése és kiépítése.
– Csatornák, vízvezetékek kialakítása
– Földmunkák elvégzése
– Tereprendezés
– Alapok ásása
– Bontás
– Medencék építése
– Rakodógépek bérbeadása
– Gabion támfalak építése

LF GÉP KFT.
Telefon:
+36 30/2145-708
+36 70/4212-028
E-mail: lfgepkft@gmail.com