MENÜ
2024. árpilis 13.
Ida
Különleges túrajármű traktorból

Különleges túrajármű traktorból

gepmax.hu

Igazi off-road túrajármű a zöld fényezéssel a személyszállító felépítménnyel szerelt JCB Fastrac.

Az brit traktorgyártás büszkeségének számító JCB Fastrac szériát már számos felépítménnyel a „hátán” láthattuk már, de a gyártó saját egyedi kialakítású túraváltozata mindenképpen figyelmet érdemel.

A személyszállításra átalakított traktornak lényegében a Fastrac 4000-es széria adta a bázisát, de elsőre látszik, hogy nem csak egy rászerelt felépítményről van szó, hanem az erőgép alvázának egész hátsórészét hozzáalakították a személyszállító felépítményhez. Első pillantásra szembetűnő, hogy a tengelytáv is jóval nagyobb, mint az alapkivitelű 4000-es modellnél, mivel a hátsó tengely hátrébb került. A személyszállító felépítményben párnázott padokon foglalhatnak helyet a vendégek, az utastér klimatizálható és fűthető.

A csomagok külön zárható csomagtartókban tárolhatók. A felépítményen körben elhúzható ablakokon lehet csodálni a kilátást, az off-road túrajárműből. A ki és beszállás egy hátsó ajtón keresztül rozsdamentes anyagból készült, csúszásgátló fellépőkkel rendelkező korláttal biztosított lépcsőn történhet. A JCB, a saját vendégeinek szállítására használja, ezt a terepjáró túrajárművet.