MENÜ
2024. árpilis 16.
Csongor
Különleges G-osztály érkezett a születésnapra

Különleges G-osztály érkezett a születésnapra

drivemebaby.hu

AMG – ez a három betű már 55 éve jelent egyet az autóipari csúcsteljesítménnyel és exkluzivitással.

A G-osztály immár két évtizede tölt be különleges szerepet az AMG portfóliójában. A kultikus státusznak örvendő csúcsterepjáró éppen ezért tökéletes nagykövetnek bizonyul a márka 55. születésnapja alkalmából, amelyet a Mercedes-AMG G 63 „Edition 55” fémjelez.

A Mercedes AMG G 63 „Edition 55” obszidián-fekete metál vagy G MANUFAKTUR fényes opálfehér fényezéssel rendelhető. A jármű színei összhangban vannak az autón megtalálható AMG jelzésekkel. A különleges kontrasztot fokozzák a 22 colos, keresztküllős, matt szürke fényezésű, kovácsolt alumínium AMG keréktárcsák, vagy éppen az AMG felirattal ellátott, ezüstkróm tanksapka.

A belső teret a vörös és a fekete kettőssége jellemzi. A vörösen megvilágított AMG felirattal ellátott rozsdamentes acélküszöbökön átlépve foglalhatja el helyét a vezető. A kimagasló minőségű fekete AMG velúr lábszőnyegek vörös kontrasztvarrással és vörösen hímzett „Edition 55” felirattal rendelkeznek. A DINAMICA mikroszálas AMG Performance kormánykerék szintén emléket állít a jeles évfordulónak az ’AMG’ és az ’55’ feliratokkal, ezáltal még inkább gyűjtői státuszba emelve az exkluzív modellt. A jellegzetes AMG üléseket Classic vörös/fekete kéttónusú nappabőr borítja. A G-osztály belső tér exkluzív atmoszféráját a matt karbon AMG díszítőbetétek teszik teljessé.

A kiszállított autóhoz jár egy egyedi AMG beltéri autótakaró ponyva is, amelynek külső oldala szellőző, szakadásálló műszálas anyagból készült, belül pedig speciális, antisztatikus flanel található, amely megvédi az autót a garázsban a portól és a karcolásoktól.

Az évfordulós modell mostantól egészen 2022 októberéig rendelhető. Az elkövetkező hónapokban pedig újabb születésnapi meglepetésekre is számíthatunk. A képen látható AMG Edition 55 csomag ára bruttó 7.537.450 Ft.