MENÜ
2024. árpilis 27.
Zita
Kalandvágyó fiataloknak

Kalandvágyó fiataloknak

markamonitor.hu/ Kovács Géza

A professzionális városi életet folytató fiatalokat szólítja meg, akik aktív kalandvággyal rendelkeznek.

A Toyota Nizzában található európai formatervezési központjában (Toyota ED2) készült Compact Cruiser EV-t tavaly decemberben mutatták be a tokiói Mega Weben.

„Már több mint 30 éve kutatjuk az elektromos autózást és ez idő alatt hosszú utat tettünk meg” – fogalmaz Simon Humphries, a Toyota Design vezetője. „Az első találkozás átmeneti időszakát követően az emberek olyan zéró emissziós autókat akarnak majd, amelyek önmagukról és saját életstílusukról szólnak. A Compact Cruiser EV pedig tökéletes példát szolgáltat ehhez a trendhez.”

 A Toyota Compact Cruiser EV úgy készült, hogy gazdagabbá tegye célközönsége életét. A professzionális városi életet folytató fiatalokat szólítja meg, akik aktív kalandvággyal rendelkeznek – számukra egyedi, magával ragadó, mindenhová eljuttató, összkerékhajtású EV élményt nyújt. Határozott külső megjelenésének számos stíluseleme a legendás, első generációs Land Cruiserről érkezik, beleértve az ikonikus terepjárós sziluettet és az egyszerű, erőt sugárzó elemeket.