MENÜ
2024. árpilis 19.
Emma
Jön a Toyota RAV4 Adventure

Jön a Toyota RAV4 Adventure

vezess.hu

A képet szélesebb kerékívek, valamint új rajzolatú, 19 colos mattszürke keréktárcsák teszik teljessé.

Új megjelenést, robusztusabb első és hátsó lökhárító védőbetétet, valamint szürke kéttónusú tetőlemezt kínál a Toyota RAV4 Adventure, a közútra optimalizált crossover megjelenésében visszaterepesített verziója.

A változások kizárólag esztétikaiak: a hűtőmaszk fekete lett, a márkaembléma pedig a felső széléről annak a közepére, a kettős vízszintes sávozásra költözött át. A ködfényszórók háza befeketedett, az első lökhárítóba integrált, védőelemet imitáló lemez ugyanúgy ezüst fényű, mint a hátsó lökhárító dekorbetétje (valójában egyik sem tölt be ütésvédelmi funkciót).

A képet szélesebb kerékívek, valamint új rajzolatú, 19 colos mattszürke keréktárcsák teszik teljessé. Külön kívánságra kérhető kéttónusú fényezés: ekkor a tetőlemez, a tetőoszlopok, valamint a hátsó tetőszárny szürke, míg a karosszéria drapp (khaki) színű – ez a legendás Land Cruiser J40 által ihletett színvilág látható egyébként a képeinken.

Az utastérben egyedi, steppelt műbőr kárpitozás vár, narancsszínű kontrasztos öltésekkel; a küszöböket RAV4 Adventure feliratú betét díszíti.

Az autót csak hibrid hajtáslánccal kínálják; a 222 lóerős, összkerékhajtású egységgel akár 1650 kilós fékezett utánfutó vontatható.