MENÜ
2024. árpilis 26.
Ervin
Harley-Davidson futóbicikli a kicsiknek

Harley-Davidson futóbicikli a kicsiknek

hvg.hu

Harley-Davidson újdonsága kicsit komolyabb jármű a szokásos lábbal hajtós futóbringáknál.

A biciklizés megtanulásához az egyik legjobb eszköz a kicsiknél a futóbicikli. Erről átülve az egyensúlyi rész már megvan, sokkal könnyebben szoktak általában megtanulni bringázni, akik használtak ilyet.

A Harley-Davidson újdonsága persze egy kicsit komolyabb jármű a szokásos lábbal hajtós futóbringáknál. Ez egy elektromos szerkezet 3-7 éves gyerekek számára. Két változata van: az IRONe12 a kisebb gyerekek számára alkalmas, míg az IRONe16 az idősebb gyerekeknek jó.


Az akkumulátorok 20 voltos feszültséggel és 2Ah-val üzemelnek, így 30-60 percig lehet használni elektromos rásegítéssel is a futóbiciklit. A töltés 30-60 perc a modelltől függően. A lítium-ion akkumulátorok egyébként gyorskioldót is kaptak, így akár cserélni is lehet őket, nem kell várni a töltésre.

Az ülések jó alacsonyan vannak akár egy normál Harley-n, ami egyébként a biztonságérzetet is növeli. A kisebb modell maximális sebessége 8 km/h, míg a nagyobbé 14 km/h is lehet.

Az ára viszont a futóbiciklik közt olyan, mint egy rendes HD-motoré a nagyok közt a 649 dolláros – 191 ezer forintos – alapárával.