MENÜ
2024. május 6.
Ivett, Frida
„Egy nap  egymásért”

„Egy nap egymásért”

fotó: kafi

Önkéntes véradás Szekszárdon a GoldSoli és az ICIE Bakery támogatásával.

Szekszárdon, a GoldSoli Szolárium Stúdió égisze alatt évek óta szervezik meg az önkéntes véradást, melyre idén, immár 8. alkalommal, május 23-án 9-16 óráig a volt ÁNTSZ (Szekszárd, Dr. Szengáli Gyula u. 2.) épületében kerül sor. A véradás megszervezésének ötletgazdája, lebonyolítója és kizárólagos támogatója egy szekszárdi vállalkozó, aki önzetlenül, a háttérmunkát vállalva segíti ezt a fontos társadalmi ügyet.

Ebben az évben is GoldSoli-szoláriumbérletet ajánl fel az önkéntes véradóknak, kiegészítve a vállalkozás részeként működő ICIE Bakery-ajándékutalvánnyal, és a korábbi véradásoknál már megszokott színvonalas vendéglátással, minden résztvevő számára. Nagy segítség, hogy idén is ingyen biztosítja a Tolna Vármegyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály a véradáshoz szükséges két tágas helyiséget, ahol reményeik szerint a nagyszámú érdeklődőt elhelyezhetik és kulturált, kellemes helyet biztosíthatnak a Szekszárdi Területi Vérellátó szakmai közreműködésével lebonyolított véradáshoz, valamint az elmaradhatatlan vendégfogadáshoz. Tavaly már 190-en vettek részt a „GoldSoli-s” véradáson, és 149 sikeres véradás történt, ami a szakemberek szerint egészen kimagasló szám.

Az idei várakozás szerint a visszatérők mellett szeretettel várják az új jelentkezőket, különösen a 18 éves korosztályt szeretnék megmozgatni új véradóként. A miértre pedig egyszerű a válasz: „Egy jó ügyet kerestünk, amit támogathatunk, és ezzel sokaknak segíthetünk. A vendégeinknek, a bennünket körülvevő közösségnek szeretnénk visszaadni valami értéket, ezért vállaljuk hosszú távon az áldozatot, pénzt és energiát”– fogalmazott a vállalkozó. Nagy öröm számára, hogy munkatársai is tevékenyen segítik ezt az ügyet, magukénak érzik és készségesen vállalják a közreműködést. Van olyan egykori munkatárs, aki nem dolgozik már náluk, de visszatér erre az alkalomra. És minden évben, így idén is vannak, akik újonnan jelentkeznek segítőnek. Összetartó és egységes kollektíva dolgozik hosszú ideje a családi vállalkozásban, ez pedig a cég folyamatos fejlődését is megalapozza. Céljaikat és szellemiségüket legjobban szlogenjük tükrözi: „Egy kicsivel mindig többet adni”.