MENÜ
2024. árpilis 25.
Márk
Guruló hotelszoba

Guruló hotelszoba

roadster.hu

Az ülések élénksárga bársonykárpitot kaptak, a motort elektromosra cserélték, a tetőre napelemeket telepítettek.

Mathieu Lehanneur francia dizájner az 1960-as évek ikonikus Renault 4L-ét gondolta újra, és az idén hatvanéves kocsi előtt tisztelegve egészen látványos luxusjárművé alakította azt.

Lehanneur koncepcióautójának egyértelmű üzenete van: az utazások sokkal inkább az élményről, mint annak céljáról szólnak. Ezzel a személettel hozott létre egy olyan hotelszobát, amely a mobilitás és a mozdulatlanság, az utazás és a menedék közötti ellentmondásokat képes feloldani a minimalista luxus jegyében.

Az autó alapvetően megegyezik a klasszikus 4L-lel, de a hátsó burkolatot polikarbonátból készült panorámaablakokra cserélték. A csomagtartót egyfajta társalkodóhelyiséggé alakították, melyet a bordás textúrájú, krémfehér zseníliaborítás tesz luxushangulatúvá.

Az ülések élénksárga bársonykárpitot kaptak, a motort elektromosra cserélték, a tetőre napelemeket telepítettek.

A Suite No.4 koncepcióautó december 1-jétől a párizsi Champs-Elysées L’Atelier Renault bemutatótermében, 2022. január 20–24. között pedig a Maison & Objet kiállításon lesz látható.

A Renault 4 az egyik leghosszabb ideig, összesen harminchárom évig gyártott autó, huszonnyolc országban nyolcmillió darabot adtak el belőle.