Tam_Bau
MENÜ
2024. árpilis 23.
Béla
Gravi-Szell: a szellőzés csúcsa

Gravi-Szell: a szellőzés csúcsa

CS&K Duna Kft.

A CS&K Duna Kft. korszerű technológia alkalmazásával segíti az energiatakarékos megoldások elterjedését.

A CS&K Duna Kft. magyar családi vállalatként, saját fejlesztésű, szabadalmi védelem alatt álló energiatakarékos szellőzők gyártásával és telepítésével foglalkozik. A vállalkozás célja, hogy időtálló, minőségi termékeivel nulla, vagy nullához közelítő rezsivel folyamatos szellőzést biztosítson az ingatlanokban. Korszerű technológia alkalmazásával segíti az energiatakarékos megoldások elterjedését, hiszen mindenki szeretne olcsón szellőztetni.

Huzatfokozó társasházakban

A Gravi-Szell huzatfokozó egyszerű és olcsó megoldás társasházak elavult központi szellőző berendezéseinek kiváltására. Olyan helyeken is alkalmazható, ahol villamos tápellátás nem áll rendelkezésre, hiszen működését a környezeti szélmozgás biztosítja.
Korszerűsíthetők a természetes gravitációs szellőzők, nagyszerű alternatíva a központi elszívómotorok cseréjére. A hibrid huzatfokozó teljesíti a szélhajtáson alapuló huzatfokozók összes előnyét, továbbá lehetővé teszi, hogy a környezeti szélmozgások erősségétől függetlenül, tetszőleges szellőzést alakítsunk ki. Áttörő és egyedülálló technológiai újítás, hogy ez már nem egy kommersz 380V/AC vagy 230V/AC villanymotor, hanem a piacon elérhető legmodernebb és legtakarékosabb 230V/AC in EC szénkefe nélküli motor, 24Wh (0,92 Ft/óra, ha 1 kWh=40Ft) maximális fogyasztással.
Előnye a takarékosság – LED-izzó szintű fogyasztás és a felhasznált energiával nyújtott legjobb szellőzőteljesítmény a hagyományos AC és DC villanymotorhoz képest, akár 93%-os energia-megtakarítással. A szellőzőteljesítmény így igény szerint megnövelhető.

Amire még használják

• Terménytárolók, csarnokok: por, pára elszívása, szellőztetése
• Mellékhelyiségek: szagelszívás, dohosodás megszüntetése
• Pincék: párásodás, penészedés, rothadás elkerülése
• Konyhákban: szagelszívás
• Vendéglátóhelyek: állandó szellőztetés, dohányfüst elszívás

Gyártás, értékesítés és kivitelezés egy helyen!

CS&K Duna Kft.
7020 Dunaföldvár, Paksi út 119/B
Tel.: 20/453-4333, 20/320-2043
info@cskduna.hu • www.cskduna.hu