MENÜ
2024. május 6.
Ivett, Frida
Egy mindenes, ha gazdálkodsz!

Egy mindenes, ha gazdálkodsz!

Agroinform.hu / Horváth Attila / fotó: varex.bg

Kiválóan használható állattenyésztésben, vadgazdálkodásban és növénytermesztésben.

A piacvezető európai UTV-gyártó Corvus által gyártott TerrainDX4 UTV az erőteljes 4x4-es dízelmotorral, a hatalmas tároló- és teherbírással tökéletesen felkészült az említett területek feladatainak ellátására.

Követi elődjét, de legalább annyira újszerű is. 309 mm-es hasmagassága és állítható lengéscsillapítói segítenek bármilyen akadály leküzdésében. Négykerék-hajtás is kapcsolható, a motorháztető felemelése után pedig könnyen hozzáférhetővé válnak a fék-, hűtő és ablaktörlőfolyadék tartályai, így ezek pótlása könnyedén elvégezhető. A jármű kisebb helyen képes megfordulni, így sokkal mozgékonyabb.

Megemelt légbeömlője elhelyezkedése révén megnehezíti a por, a víz és a szennyeződés bejutását a motorhoz és a CVT-hez, emellett megakadályozza a motor túlmelegedését. A merülésgátló rendszer csökkenti és korrigálja az első felfüggesztés túlzott süllyedését erős fékezéskor.

A vezetőt tágas és kényelmes utastér várja, melynek nagyméretű üvegfelületei kiváló kilátást nyújtanak minden irányban. A síkpadlós kialakításnak köszönhetően könnyűvé válik a ki- és beszállás.